03-05-2018  - MCH Presse

Tobias Hamann gæster Herning med nyt hypnoseshow

Tobias Hamann gæster Herning med nyt hypnoseshow

Tobias Hamann gæster MCH Herning Kongrescenter fredag 2. november 2018 med et nyt, imponerende hypnoseshow. Pressefoto.

Tobias Hamann, der blev kendt i DR-programmet ’Den Store Bagedyst’ og ’Bag verden - med Tobias’, lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter fredag 2. november med et nyt, imponerende hypnoseshow.

Hele Danmarks Bagedyst-Tobias har skiftet kagerullen ud med tankens kraft. Ikke alene er Tobias Hamann en talentfuld bager, han er også en meget dygtig hypnotisør. Igennem det meste af 2017 har Tobias arbejdet på en TV-dokumentar om morfaren og hypnotisøren Ali Hamann – en proces der har været medvirkende til, at han nu har lavet sit helt eget, moderne hypnoseshow, som kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 2. november 2018.

Imponerende show i morfars fodspor
Fra barnsben har Tobias Hamann levet og åndet i en verden af hypnose. Han er nemlig barnebarn af en af Danmarks mest berømte hypnotisører Ali Hamann. Men nu hvor morfaren har sagt farvel, har Tobias lagt lagkageformen på hylden for at bringe familiekundskaberne videre i sit helt eget show.

I ’Hamanns Hypnoseshow’ guider Tobias publikum igennem hele følelsesregisteret; ked-af-det hed, vrede, glæde, griskhed, længsel samt en perlerække af tankevækkende eksperimenter - på et niveau, hvor alle kan være med og blive klogere på sindet og menneskets tankegang. Én ting er sikkert - der er garanti for uhæmmet latter og kærlige åbenbaringer.

Tobias Hamann er blevet certificeret Master Hypnotisør ved en af USA’s mest anerkendte hypnoseskoler, Calvin Banyan Hypnosis Center, Los Angeles, CA samt klinisk hypnotisør ved Hypnosehuset Danmark.

’Hamanns Hypnoseshow’ kan opleves fredag 2. november kl. 20.00 i MCH Herning Kongrescenter. Billetter kan købes via MCH.dk eller i billetsalget i Kongrescentret.  

Køb billetter via mch.dk eller i billetsalget i MCH Herning Kongrescenter.