25-05-2020  - MCH Presse

Topnavne og en verdenspremiere: Stor drive in-uge venter Herning

Topnavne og en verdenspremiere: Stor drive in-uge venter Herning

Foto: Stefan Steinn.

Med alt fra comedy og koncerter til superligafodbold er der udsigt til en oplevelsesrig uge i det midtjyske, når drive in-underholdningen indledes onsdag 27. maj og strækker sig frem til 2. pinsedag.

Fra onsdag 27. maj er der atter mulighed for, at publikum fra nær og fjern kan få stillet kultursulten i Herning og lade sig underholde live – i bedste drive in-stil.

Annika Aakjær indleder oplevelsesrækken, som desuden tæller en verdenspremiere på drive in-fodbold, koncert med Mads Langer og comedy med Anders Matthesen, inden Mads & Monopolet afrunder ugen med skarp behandling af danskernes dilemmaer.

Topartister indtager scenen på skift
Phlake, Lars Lilholt og Ude af kontrol er de seneste navne, der er blevet føjet til koncertarrangøren Live Nations line-up. Programmet tæller desuden L.O.C., Onkel Reje, Mads & Monopolet, Anders Matthesen, Mads Langer, Annika Aakjær samt Claus Hempler & Teitur, der på skift vil indtage scenen på Landsskuepladsen i Herning.

Drive in-arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så det midt- og vestjyske publikum trygt kan nyde livoplevelserne fra bilerne.

Billetter kan købes via www.mch.dk, hvor det også er muligt at se hele programmet for ’DRIVE IN – LIVE’.

En verdenspremiere venter
Mandag 1. juni genoptager FC Midtjylland guldjagten på MCH Arena, når 3F Superligaens førerhold tager imod de gulblusede fra AC Horsens kl. 16.00, og allerede inden kampen er fløjtet op, er der skrevet fodboldhistorie.

Som følge af covid-19 afvikles kampen uden tilskuere på lægterne, og det har givet anledning til en verdenspremiere på drive in-fodbold på parkeringsarealerne ved MCH Arena. Her vil der være placeret storskærme med tv-billeder fra kampen, mens kommenteringen kan fanges via bilradioen. 

Det har vist sig at være et særdeles populært tiltag. Fredag 22. maj åbnede FC Midtjylland billetsalget, og i løbet af en time blev billetterne revet væk. FC Midtjylland arbejder på at skabe yderligere pladser, så flere kan opleve kampen fra bilerne. Nærmere informationer om drive in-fodbold og billetter kan findes på www.fcm.dk.