21-08-2019  - MCH Presse

Toppen af Poppen-aktuelle Anders Blichfeldt kommer til Herning med nyt soloshow

Toppen af Poppen-aktuelle Anders Blichfeldt kommer til Herning med nyt soloshow

Pressefoto.

30. april 2020 lægger Anders Blichfeldt, der er aktuel i seersuccessen Toppen af Poppen på TV 2, vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sit nye soloshow 'Alene på scenen'.

I sit nye show 'Alene på scenen' tager Anders Blichfeldt publikum med på sin livsrejse - både den musikalske og den personlige. Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til at opleve alle de kendte sange fra tiden med Big Fat Snake, Anders' soloudgivelser, samarbejdet med Elvis' band og ikke mindst fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019, som netop er aktuelt på TV 2.

I showet fortæller Anders Blichfeldt om sin opvækst, den svære vej til kærligheden, turen til toppen af dansk musik og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det er en nærværende fortælling leveret af en fantastisk historiefortæller og sange fremført af en af de bedste sangere på den danske musikscene.

Der er lagt op til en sjov, smuk, intim og musikalsk aften i MCH Herning Kongrescenter, hvor Anders med sine instrumenter indtager scenen alene.

Anders Blichfeldts show 'Alene på scenen' kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 30. april 2020. Billetsalget er startet på mch.dk.