27-08-2018  - MCH Presse

Toppen af Poppen-stjerner gæster Herning

Toppen af Poppen-stjerner gæster Herning

Pressefoto

Traditionen tro lægger flere af de store stjerner fra TV 2’s seer-succes Toppen af Poppen vejen forbi MCH Herning Kongrescenter og Jyske Bank Boxen den kommende sæson.

Toppen af Poppen-stjerner i Herning

1. november: Sebastian (sæson 5)

9. november: Carpark North (Lau Højen, sæson 6)

23. november: Lars Lilholt m/band (sæson 5)

7. marts: Sko/Top (Søren Sko, sæson 8)

24. maj: ANNE SANNE LIS (Anne Linnet, sæson 2, Sanne Salomonsen, sæson 3, og Lis Sørensen, sæson 8)

 

Toppen af Poppen ruller endnu en gang henover skærmen i de danske stuer, og igen i år kan publikum glæde sig til at opleve både nye som gamle Toppen af Poppen-stjerner i Herning. Den ottende sæson af Toppen af Poppen på TV 2 gik i luften søndag aften med Søren Sko som hovedperson – og han er netop én af de danske kunstnere, der gæster MCH Herning Kongrescenter sammen med makkeren Palle Torp 7. marts 2019.

Sammen er Sko/Torp et af landets absolut mest elskede livebands med adskillige årtier på bagen. Duoens store sangkatalog får til koncerten et nyt liv i intime, akustiske rammer, og de gamle sange får selskab af en række nye sange fra det seneste album 'After Hours', hvor publikum kan opleve Torps eminente guitarspil og Skos sjælfulde vokal.

Også Lis Sørensen, der er en af årets helt store stjerner i Toppen af Poppen, kan opleves i Jyske Bank Boxen 24. maj 2019, når hun sammen med Anne Linnet og Sanne Salomonsen, der også deltog i Toppen af Poppen i henholdsvis 2011 og 2012, går på scenen sammen for første gang i 38 år. Med flere end 75 regulære albums og et hav af opsamlinger har de tre kvinder en stor samling af materiale at vælge mellem, når der skal findes det helt rigtige repertoire til koncerten i foråret. Publikum kan se frem til at blive taget med på en rejse tilbage i tiden, og grundstammen til koncerten bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band krydret med sange fra deres respektive solokarrierer. 

Et glædeligt gensyn

I løbet af dette efterår bliver der også et gensyn med flere deltagere fra de tidligere sæsoner af Toppen af Poppen, da både Carpark North, Sebastian og Lars Lilholt er på plakaten i MCH Herning Kongrescenter.

Forsanger i Carpark North, Lau Højen, deltog i Toppen af Poppen i 2016, hvor han med sin musik formåede at få flere af deltagernes øjne til at løbe i vand. Efter hele to års pause på den danske musikscene kan publikum igen glæde sig til at opleve Lau sammen med resten af bandet – og der er lagt op til et brag af en koncert, når de indtager scenen med deres imponerende musikkatalog og nye hits fra deres femte album ’Hope’ i MCH Herning Kongrescenter 9. november.

Både Sebastian og Lars Lilholt var en del af holdet i Toppen af Poppen i 2015 og hørte begge til den garvede del af sæsonens stjerner. For første gang siden 2012 giver Sebastian koncert med band, og publikum kan se frem til at lægge ører til store musikalske højdepunkter fra Sebastians livslange karriere 1. november. Blot et par uger senere 23. november lægger Lars Lilholt sammen med sine fire faste bandmedlemmer også vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sin populære og anmelderroste Storyteller-koncert.

Billetter til koncerterne i MCH Herning Kongrescenter og Jyske Bank Boxen kan købes via mch.dk.