22-03-2018  - MCH PRESSE

Toptrænede kroppe på podiet i påsken

Toptrænede kroppe på podiet i påsken

Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund (DBFF) gentager succesen og afholder i påskedagene årets Debutantstævne i MCH Messecenter Herning. Foto fra 2017: Johnny Møller/MCH.

Påsken byder på veltrænede muskler og perfekte positurer, når MCH Messecenter Herning danner ramme om nogle af Danmarks bedste upcoming atleter indenfor bodybuilding og fitness til DBFF's debutantstævne.

Store, spændstige muskler, veltrænede kroppe i de rette poseringer og imponerende konkurrencer. Der bliver noget at se på og engagere sig i i påskedagene 31. marts og 1. april, når Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund (DBFF) indtager MCH Messecenter Herning med årets debutantstævne (Newcomers).

Debutantstævnet viser nogle af Danmarks bedste kommende atleter inden for bodybuilding og fitness. Her folder 300 nye debutanter i sporten sig ud på scenen for at vise, hvor langt man kan komme, når man træner sin krop, og hvordan man får kontrol over kroppens mange muskelgrupper. Som navnet antyder, er atleterne i konkurrence med andre, der heller ikke tidligere har prøvet kræfter med sporten - hverken til DBFF eller det internationale IFBB.

Oplev benhård konkurrence
Det er debutanter fra hele landet, der stiller op i konkurrencerne, og der er virkelig noget på spil for deltagerne, som har trænet længe for at kunne stille op. De kæmper nemlig om pladser til årets DM i Bodybuilding og Fitness. Her udtager et dommerpanel de atleter, der kvalificerer sig til DM, som finder sted i oktober.

På begge stævnedage kan besøgende også opleve den tredobbelte verdensmester i 'Men's Fitness' Oleg Anissimov og den regerende verdensmester i 'Women's Wellness Fitness' Getta Beqa.

Gratis adgang til fitnessmesse
I forbindelse med konkurrencerne afholdes Fitnessmessen 2018, hvor besøgende kan forlænge oplevelsen og gå på opdagelse blandt flere end 28 af Danmarks største udbydere af kosttilskud, træningstøj, -grej og kropsterapi. Her er der også rig mulighed for at hente masser af inspiration, når udstillerne fremviser de nyeste trends inden for produkter og sætter fokus på, hvad der rører sig på markedet lige nu.

Messeområdet er gratis og vil være åbent for besøgende lørdag kl. 9-18 og søndag kl. 9-17.

Billetter til DBFF kan købes via mch.dk eller på selve dagen i MCH Messecenter Herning.