15-05-2020  - MCH Presse

Topunderholdning fra bilsæderne i det midt- og vestjyske

Topunderholdning fra bilsæderne i det midt- og vestjyske

Anders Matthesen er blandt de optrædende, når det midt- og vestjyske publikum inviteres til drive in-underholdning på Landsskuepladsen i Herning. Pressefoto. 

Inden længe kan en perlerække af de største danske artister opleves, når koncertarrangøren Live Nation inviterer det midt- og vestjyske publikum til comedy, koncerter og shows i bedste drive in-stil på Landsskuepladsen i Herning fra 27. maj til 1. juni.

Først blev sløret løftet for, at L.O.C, Onkel Reje og Mads & Monopolet allerede fra slutningen af maj kunne opleves live fra bilen på Landsskuepladsen ved MCH Messecenter Herning. Sidenhen er flere prominente navne blevet føjet til programmet, der nu også tæller Anders Matthesen, Mads Langer, Annika Aakjær, Ude af kontrol samt Claus Hempler & Teitur. Der er således rig mulighed for, at såvel store som små kan få stillet kultursulten i det midt- og vestjyske:

- Der venter virkelig topunderholdning fra øverste hylde. I en tid med nedlukning og afstand glæder vi os over, at koncertarrangøren Live Nation på en anderledes, folkelig og tryg måde gør det muligt at mødes om kulturen i hele landet. Vi ser frem til et glædeligt gensyn både med gæsterne, de fantastiske artister og vores samarbejdspartner Live Nation, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH A/S, og tilføjer, at der er god grund til hurtigt at sikre sig billet med det begrænsede antal pladser, drive in-mulighederne giver.

Artister klar til at underholde på afstand
Drive in-arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum trygt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser fra bilerne på Landsskuepladsen ved MCH.

Til trods for jokesene skal leveres gennem bilradioen, ser Anders Matthesen frem til at frembringe latter - ganske vist på en uvant måde, men i en tid hvor smil på læben er særligt vigtigt:

- Jeg glæder mig helt vildt til at optræde under åben himmel på en helt ny måde. Jeg lover at gøre mit allerbedste for, at det bliver nogle fantastiske shows med masser af grin og glade mennesket i en ellers svær tid. Jeg tror, at vi allesammen trænger til at grine, forklarer Anders Matthesen.

Også Mads Langer, der står for den musikalske underholdning på Landsskuepladsen fredag 29. maj, glæder sig over at kunne give midt- og vestjyderne en musikalsk oplevelse:

- Det er en kæmpe glæde for mig at kunne være med til at sprede lidt solskin ud over denne ellers meget specielle tid. Drive in-konceptet kan noget andet end de traditionelle koncerter. Jeg oplevede, at der faktisk blev skabt et ret intimt rum mellem mig og publikum, da jeg spillede min første drive in-koncert.

'DRIVE IN - LIVE' kan opleves på Landsskuepladsen ved MCH Messecenter Herning fra 27. maj til 1. juni. Hele programmet kan ses på mch.dk, hvor der også kan købes billetter.