13-09-2021  - MCH PRESSE

Transportministeren åbner Transport 2021

Transportministeren åbner Transport 2021

Transport 2021 afholdes 16.-18. september i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Transportminister Benny Engelbrecht foretager den officielle åbning af Transport 2021 i MCH Messecenter Herning torsdag 16. september.​​​​​​​

Når transportminister Benny Engelbrecht torsdag 16. september klipper snoren til Transport 2021, bliver det til den 16. udgave af Transport-messen, som denne gang byder på flere end 275 udstillere fordelt på 80.000 kvadratmeter overdækket messeareal. Udstillerne dækker hele transportbranchen; fra lastbil-, bus- og varebilsimportører til trailer-, IT- og værkstedsleverandører og samles torsdag til lørdag til tre dage med fokus på netværk, faglighed og viden i MCH Messecenter Herning.

Transport 2021 afholdes denne gang sideløbende med den udsatte udendørs messe Entreprenør & Håndværk, som ministeren åbner ved samme ceremoni. Besøgende har adgang til begge messer.

Stor opbakning til Transport 2021
Udstillerlisten på Transport 2021 tæller blandt andre SAWO, Palfinger, Besko, Lastas og VM Tarm, men også de store lastbilimportører DAF, Iveco, Mercedes-Benz, Scania og MAN bliver at finde i messehallerne i Herning. Den store opbakning vækker glæde hos projektteamet bag Transport-messen:

- Vi sætter stor pris på opbakningen og glæder os over, at branchen bakker så flot op om Transport-messen som mødested for hele branchen. De mange udstillere er i disse dage i fuld gang med forberedelserne i hallerne, og de besøgende kan glæde sig til tre dage med en bred vifte af aktiviteter, hvor man både kan sparke dæk og hente høj faglig viden på blandt andet konferencerne og udstillingerne. Derudover medtager udstillerne selvfølgelig en masse spændende produkter og nyheder, siger projektleder Nikolaj Jørgensen.

Stort aktivitetsprogram
Foruden de flere end 275 udstillere, som fylder 14 haller i MCH Messecenter Herning, kan de besøgende se frem til at opleve et væld af aktiviteter på årets messe. I området og på konferencen Grøn Transport kan man få et indblik i den grønne omstilling af den tunge transport, mens Danske Speditører afholder konferencen Fremtidens Logistik med en række foredragsholdere, som sætter fokus på både muligheder og udfordringer inden for digitalisering og klima i logistikbranchen.

Transport 2021 byder også på DM for Transportlærlinge, hvor chauffør- og lagerlærlinge dyster om DM-titler fredag 17. september. Endeligt vil besøgende også kunne opleve aktiviteter som Lastbiler for Børn, Show Trucks, RC Trucks, veteranlastbiler og meget mere.

Transport-messen gennemføres 16.-18. september 2021 i MCH Messecenter Herning og afholdes denne gang sideløbende med Entreprenør & Håndværk. Transport 2021 arrangeres af MCH i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen. Læs mere på www.transportmessen.dk.