03-08-2021  - MCH Presse

Udsigt til gode grin i MCH Herning Kongrescenter

Udsigt til gode grin i MCH Herning Kongrescenter

Pressefoto.

Oplevelser for enhver humoristisk sans venter det midtjyske publikum, når blandt andre Niels Hausgaard, Linda P, Jan Gintberg og Heino Hansen sørger for underholdningen i MCH Herning Kongrescenter den kommende tid.

Der er atter udsigt til noget at more sig over, når flere af de mest underholdende danske entertainere lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter, der skal huse rappe replikker, satirisk sang og underspillet komik allerede fra september.

Folkekære Niels Hausgaard indleder showrækken 2. og 3. september med at stille satirisk skarpt på én af mange corona-konsekvenser: At vi er blevet presset til at møde os selv. Ifølge den 76-årige entertainer er der ikke længere noget, der hedder 'plejer', og Hausgaards rytme er rystet, som den garvede sangskriver selv udtrykker det.

25. september indtager Linda P scenen i et vanligt hæsblæsende tempo, hvor hun vil bearbejde sin voksende sabotagehunger, som netop er navnet på komikerens nye show. Med flere udsættelser som følge af coronasituationen har showet været længe undervejs, men nu er der lagt op til et glædeligt gensyn med Linda P, der har været garant for gode grin i Herning gennem flere år.  

Fra tv til Teatersalen
26. november er det Jan Gintbergs tur til at bringe smil på læben, når han gæster kongrescentret med sit nye show, 'Død eller leende'. Her vil komikeren få midtjyderne til at se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Alt fra Glyngøre-håndsprit til lerfrugtfade og privilegieblindhed vil blive gransket af komikeren, som danskerne har kunnet følge i DR-serierne ’Gintberg på kanten’, ’Gintberg – De sidste Patriarker’ og ’Gintberg, Eskelund og den Dybe Tallerken’.

For første gang i karrieren turnerer Heino Hansen med et klassisk standupshow, og komikeren, der charmerede alt og alle med sin deltagelse i TV 2-programmet 'Stormester', kan opleves live i kongrescentret 5. februar 2022. Her vil den underspillede komiker med de skarpe leveringer tage det midtjyske publikum med tilbage til den dag, han opdagede, at han var sjov.

Også Thomas Warberg, Christian Fuhlendorff, Uffe Holm, Simon Talbot og flere lattervækkende kunstnere lægger vejen forbi kongrescentret, der har 35 % flere arrangementer i efterårskalenderen end normalt som følge af udsættelser. Se hele arrangementskalenderen for MCH Herning Kongrescenter og find billetter på www.mch.dk.