16-04-2024  - MCH Presse

Udstillere har store forventninger til AUTOMATIK 2024

Udstillere har store forventninger til AUTOMATIK 2024

Brøndby Hallen danner rammen om AUTOMATIK-messen. Foto: MCH/Lars Møller.

Automation, motion og drives kommer i centrum, når AUTOMATIK 2024 samler relevante aktører om de nyeste teknologier og løsninger inden for automatisering og optimering af tekniske processer. De udstillende virksomheder er allerede i fuld gang med forberedelserne til messen, der finder sted i Brøndby Hallen 10.-12. september 2024.

Blandt de knap 130 udstillere, som allerede har sikret sig en stand på årets udgave af AUTOMATIK, finder man Bosch Rexroth. Virksomheden, der har været med siden messens start, sætter til stadighed pris på muligheden for at møde både kunder og studerende, hvoraf sidstnævnte dels er fremtidige kunder, dels kandidater til fremtidens jobs.

- Den primære årsag til vores fortsatte deltagelse er messens størrelse og tilgængelighed. Vi når ud til en stor del af vores målgruppe, og samtidig er både investeringen i tid, ressourcer og kroner overkommelig, konstaterer Per Nørgaard Rossen, divisionschef, Bosch Rexroth, og fortæller lidt om, hvad virksomheden medbringer på årets messe:

- Vi kommer primært til at fokusere på robotløsninger i form af vores syv-aksede Kassow-robot og vores kartesiske XYZ-robot. Derudover vil automationsplatformen crtlX Automation også være i fokus - det er et moderne drives & control-system, der er opbygget som en smartphone, og dermed er langt lettere at anvende end de traditionelle automationsplatforme.

Herudover medbringer Bosch Rexroth transportløsninger til packaging-segmentet, og virksomheden ser frem til at møde både eksisterende og kommende kunder på messen.

Fokus på klimaløsninger
Også hos Rittal glæder man sig til at tale med såvel kunder og distributører som kolleger og konkurrenter.

- AUTOMATIK-messen er vigtig for os, fordi den fortsat er et rigtig godt forum i forhold til at få talt med kunder og andre face-to-face. Vi får en masse god og yderst brugbar feedback, der gør os klogere på, hvilke områder vi med fordel kan fokusere på fremover, fortæller Henrik Hansen, Sales Manager, Rittal, og sætter nogle ord på, hvad virksomheden kommer til at beskæftige sig med på messen:

- Vi medbringer naturligvis de vigtigste produktnyheder for 2024, og i et marked hvor bæredygtighed ligger højt på de flestes dagsorden, vil vi blandt andet fokusere på Rittals klimaløsninger, som er helt unikke i forhold til energieffektivitet. Derudover er vores fokus altid på den samlede værdikæde - altså processen fra design og konstruktion til levering af elkapslinger og optimal automation.

Han konstaterer samtidig, at AUTOMATIK-messen traditionelt har et højt fagligt niveau og et flot fremmøde, og alt det ser Rittal frem til atter at være en del af.

MCH: Visionære eksperter og et strategisk mødested
Mens udstillerne i sagens natur indtager en central rolle, klæder messen også de besøgende på til fremtiden via et omfattende konferenceprogram med fokus på automatisering. Sisse Merrild Nielsen, projektleder for AUTOMATIK, udtaler:

- Som arrangør af AUTOMATIK-messen 2024 ønsker vi at give vores besøgende muligheden for at netværke med ledende virksomheder og fagfolk samt lære af branchens mest visionære eksperter i et fremsynet konferenceprogram. Årets AUTOMATIK-messe er ikke blot en begivenhed, men et strategisk mødested, der vil inspirere og styrke virksomheders evne til at tilpasse sig og innovere i en stadigt skiftende teknologisk verden.

AUTOMATIK 2024 finder sted i Brøndby Hallen 10.-12. september og arrangeres af MCH A/S i samarbejde med BITVA, DIRA og VELTEK. Messen beskæftiger sig med industriel automation, elteknisk automation, motion og drives, transmissionsteknik, procesautomation, hydraulik og pneumatik, robotteknologi og industriel IT, AI og cybersecurity. Læs mere på automatikmesse.dk.


Se flere billeder