09-05-2019  - MCH Presse

Udstillere og besøgende skabte nye relationer på EOT 2019

Udstillere og besøgende skabte nye relationer på EOT 2019

Det personlige møde mellem udstillere og besøgende var omdrejningspunktet på EOT 2019. Foto: MCH/Tony Brøchner

Gennem netværksaktiviteter og hele 40 konferencer blev nye relationer skabt henover tre messedage i innovationens tegn på EOT - Electronics of Tomorrow. Her kunne besøgende og udstillere mødes personligt i MCH Messecenter Herning om det nyeste indenfor elektronik og teknologi.

Udstillere og besøgende havde rig mulighed for at netværke og vidensdele, da EOT - Electronics of Tomorrow for anden gang fandt sted i MCH Messecenter Herning 7.-9. maj 2019. De tre messedage var spækket med spændende produkter fra 118 udstillere, aktiviteter og konferencer.

En af de udstillere, der både mødte nye samarbejdspartnere og genopfriskede gamle bekendtskaber på EOT, var elektronik- og teknologivirksomheden Arrow.

- Kombinationen af konferencer, aktiviteter, udstilling og den fælles buffet gør det nemmere at mødes. Man gør mange ting sammen på EOT, og det skaber relationer, som måske fører til, at vi kan hjælpe hinanden i branchen. Vi har haft rigtig mange gode dialoger med kunder omkring teknologi, og jeg kan kun forestille mig, at vi kommer igen, siger Lars Antvorskov, Engineering Nordic Director i Arrow.

Netop kombinationen af udstilling og konferencer blev også rost af Quality Manager hos LEGO Group Keld Maaløe, som besøgte messen.

- Jeg har ikke deltaget i messer med denne form for konferencer før, men det fungerer rigtig godt at have med på EOT, og jeg kan godt lide forskellighederne i oplæggene. At hele branchen er samlet på et sted betyder, at jeg ikke skal hive for mange dage ud af min kalender, fordi jeg kan vælge det, jeg allerhelst vil se. Det er virkelig godt, og jeg kommer helt bestemt igen, siger Keld Maaløe.

Nyskabende elektronik- og teknologimesse

Ledelsen i MCH A/S glæder sig over tre inspirerende dage og roser branchen for modet til at udfordre det traditionelle og præsentere en nyskabende elektronik- og teknologimesse, der blandt andet bød på netværksområder med fri streetfood til både udstillere og de besøgende.

- Der skal lyde en stor ros til branchen for modet til det unikke koncept, og det er fuldt fortjent, at udstillerne belønnes med både besøgsfremgang og god stemning, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, der ved åbningen fremhævede værdien af det personlige møde i en digital verden.

- Det glæder mig, at det personlige møde har været omdrejningspunktet for præsentation af de nyeste produkter og løsninger samt faglige aktiviteter, der fører til ny viden. Det har været en fornøjelse at opleve viden blive delt og relationer blive skabt og styrket på EOT, siger Georg Sørensen.

Pitch-konkurrence tiltrak opmærksomhed

Et særligt tilløbsstykke på messen var pitch-konkurrencen, hvor startup-virksomheder pitchede nye forretningsidéer foran et engageret publikum og et højt kvalificeret dommerpanel. Konkurrencen tiltrak også tilrettelæggere fra DR-programmet Løvens Hule, der var på udkig efter nye iværksættere til næste sæson.

Førstepræmien gik til Salvatio, der vandt 50.000 kr. for sin bærbare nødalarm Salvatio Push. Anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Climaid IVS og MM Technology.

Efter tre dage i innovationens tegn kan EOT 2019 og MCH Messecenter Herning gøre status over messen med i alt 118 udstillere og en besøgsfremgang på 40 procent i forhold til 2017. Der var 2.091 besøgende til EOT 2019.

EOT - Electronics of Tomorrow finder sted igen næste gang i 2021 i MCH Messecenter Herning.


Se flere billeder