15-07-2020  - MCH PRESSE

Udstillere og besøgende: Vi har behov for at mødes på Automatik

Udstillere og besøgende: Vi har behov for at mødes på Automatik

Automatik 2020 finder sted 8.-10. september i Brøndby Hallen. Foto: MCH/Lars Møller.

Automatik 2020 er klar med trygge rammer, når messen åbner i Brøndby Hallen 8.-10. september. Både udstillere og besøgende ser frem til de personlige møder på messen.

Vi skal holde afstand men stadig mødes ansigt til ansigt. Det er budskabet, når MCH i samarbejde med robot- og automationsbranchen inviterer dansk erhvervsliv indenfor i Brøndby Hallen til Automatik 2020 fra 8.-10. september.

Automatik byder på både udstilling og konferencer, og der bliver således rig mulighed for at hente ny viden, få værdifuld sparring og networke med både kunder og leverandører fra branchen. Noget som både udstillere og besøgende ser frem til efter flere måneder med onlinemøder:

- Man kan simpelthen ikke sidde derhjemme og kigge ud ad vinduet og få en fornemmelse af, hvad der sker i branchen. Vi er nødt til at komme ud og opleve alle de nye teknologier og hente noget ny viden, så vi fortsat kan have en finger på pulsen. Desuden tror jeg på H2H – human to human: At mennesker handler med mennesker. Det har aldrig været vigtigere at pleje sine relationer, end det er nu, så jeg glæder mig enormt meget til at komme ud og netværke med både nye og eksisterende kunder og leverandører på Automatik, fortæller Peter A. Dahlgaard, area sales manager fra Sihm Højtryk, som glæder sig til endnu en gang at besøge Automatik-messen. 

Hos Danmarks største automationshus Bila A/S ser man frem til at vende tilbage som udstiller på Automatik:

- Vi har som mange andre været udfordret med at besøge vores kunder under COVID-19, så med Automatik-messen får vi en fantastisk mulighed for at komme ud og tale med vores kunder, potentielle nye og ikke mindst mulige samarbejdspartnere. Det at kunne møde folk fysisk i øjenhøjde og fremvise vores mange produkter og nyheder glæder vi os rigtig meget til. Face-to-face mødet er ekstremt vigtigt både i forhold til kommunikationen og relationen, men ligeledes for at være i stand til at vise robotternes mange muligheder. Vi ser frem til at møde alle interesserede og glæder os til at inspirere og tale automation med blandt andet Universal Robots, siger Carsten Schøler Lass, head of sales, ansvarlig for Robotics afdelingen i Bila A/S.

Bila Robotics medbringer blandt andet flere nyheder i form af uddannelse, tilbehørsapplikationer til deres robotter samt nye integrerede tilbehørspakker.

Et møde i trygge rammer
De første 90 udstillere har allerede meldt deres ankomst, og arrangørerne vil i fællesskab med branchen gøre messen til et godt og trygt sted at mødes:

- Vi er glade for, at vi har fået mulighed for sammen med branchen at gennemføre Automatik og dermed bidrage til, at dansk erhvervsliv kan mødes igen. Networking er bedst face-to-face, og derfor er det vigtigt for Automatik og messens samarbejdspartnere at kunne præsentere både udstillere og besøgende for et trygt og ansvarligt koncept, der er tilpasset tiden og de til enhver tid gældende retningslinjer, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH.

Med afsæt i de tre grundprincipper antal, afstand og hygiejne har MCH udviklet konceptet TrygtMCH, der også anvendes i Brøndby Hallen og indebærer tiltag som ændrede halplaner med større stande og bredere gangarealer, besøgsregistrering og adgangsforhold tilpasset de gældende retningslinjer.

Automatik finder sted 8.-10. september og samler hvert andet år robot- og automationsbranchen til tre dage med netværk, vidensdeling og handel i Brøndby Hallen.