15-09-2022  - MCH Presse

Udstillere: Velbesøgt Automatik-messe skabte udbytte

Udstillere: Velbesøgt Automatik-messe skabte udbytte

De besøgende stimlede sammen om udstillerne på Automatik 2022. Foto: MCH/Lars Møller.

Automatik-messen 13.-15. september i Brøndby Hallen kastede ifølge udstillerne lange rækker givtige møder og perspektivrige aftaler af sig. Tre dage spækket med produktnyheder, dialog, nye relationer og ny viden er ovre, og udstillerne udtrykker stor tilfredshed også med fremmødet.

Automatik 2022 var ifølge udstillerne en stor succes på alle parametre – de mange besøgende var både nysgerrige og målrettede, netværk blev skabt og styrket, og humøret på messen var højt. Den tiende udgave af Automatik bød foruden udstilling igen på en række lærerige og tidsaktuelle konferencer samt uddeling af DIRA Automatiseringsprisen. Samlet set tre udbytterige dage spundet om stor positivitet.

Det glæder administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

- Efter tre indholdsrige Automatik-dage skal der lyde en stor tak og tillykke til vores samarbejdspartnere BITVA, DIRA og VELTEK samt til de 138 innovative udstillere, indlægsholderne og de næsten tre tusind besøgende fagfolk for sammen at have skabt den helt rigtige messestemning, siger Georg Sørensen og fortsætter:

- Jeg glæder mig over de interesserede, gode og nysgerrige dialoger, der var på messen, som bekræfter os alle i værdien af det faglige, fysiske og personlige møde.

Nye kunder og relevante leads
Blandt udstillerne hæfter man sig ved det store engagement, som de besøgende bragte til torvs. En interesse, der førte til nye samarbejder og udbytterige møder.

- Det har været nogle helt fantastiske dage med en meget positiv og energisk stemning. Folk er kommet med specifikke formål og forespørgsler, og vi har fået en lang række yderst relevante leads. Der har været virkelig mange mennesker, endnu flere end forventet, og det virker som om, at folk har haft et indestængt behov for at komme på messe igen, konstaterer Anders Hjulmann, produkt- og industrichef i Endress+Hauser, der er en af de førende globale leverandører af måleinstrumenter, services og løsninger til industriel procesteknik.

Og Endress+Hauser er langt fra ene om at have oplevet stor opmærksomhed om bestemte produkter. Mønstret går eksempelvis igen hos Danrobotics, der også har nydt godt af de besøgendes meget dedikerede tilgang til messen og dens udstillere.

- Automatik er en rigtig god anledning til at bringe nye produkter i spil over for mange relevante mennesker. Stemningen har været i top, og de fremmødte har været meget interesserede i at blive klogere på vores produkter, og hvad der rører sig. Vi har fået et rigtig fornuftigt antal leads, og vi har fået kontakt til en række nye kunder, så vi er meget begejstrede, fastslår Kim Koertsen, direktør i Danrobotics.

Automatik styrker branchens teamspirit
På Automatik er der tradition for, at man kommer hinanden ved – udstillere og besøgende, nye og velkendte ansigter mødes her på en anden måde end i hverdagen.

- Vi har mødt mange mennesker og fået stribevis af nye kontakter, lige som vi har holdt eksisterende forbindelser ved lige. Derudover har vi netværket med alle kollegaerne og konkurrenterne, og det er bare fedt at være her og tale med folk igen. Der er så meget god energi i at være på Automatik – her er vi sammen som en gruppe, og det styrker branchens teamspirit, lyder det fra Jørn Poulsen, administrerende direktør i IFM Electronic.

Automatik 2022 blev arrangeret af MCH A/S i samarbejde med BITVA, DIRA og VELTEK. Messen beskæftiger sig med motion og drives, robotteknologi, maskinautomation, fabriksautomation, procesautomation, hydraulik og pneumatik samt industriel IT og transmissionsteknik.

Automatik blev besøgt af 2.914 fagfolk og finder næste gang sted 10.-12. september 2024.


Se flere billeder