30-05-2016  - MCH Presse

Unge australiere skabte fest

Unge australiere skabte fest

Foto: Tony Brøchner / MCH

5 Seconds of Summer leverede varen i Jyske Bank Boxen

Lørdag aften var der lagt op til teenagefest i Jyske Bank Boxen og de 6.000 unge fik den oplevelse, de var kommet efter. Allerede ved deres entre var taget ved at lette, og den stemning formåede både band og publikum at holde fast i.

Også pressen havde roser en god aften i Jyske Bank Boxen:

AOH/Herning Folkeblad:
Definitionen på et boyband er, at man tager et antal tilpas smukke, unge mænd og lærer dem at danse og synge andres sange. Australske 5 Seconds Of Summer - blandt venner bare »5SOS« - er derfor ikke et boyband. De mødte nemlig hinanden i skoletiden, er selv med til at skrive sangene, og så danser de ikke.

5 Seconds Of Summer bliver kaldt et poppunk-band, og det er en meget rammende beskrivelse. Da de kastede sig ud i eksempelvis »Hey Everybody«, lød de mere som et punkband end et pop-ditto. Der var god kant på guitaren, og sangen smadrede lystigt derudaf.

… 5 Seconds Of Summer kommer med god energi, og de siger alle de rigtige ting til publikum. De fire knejter, der er mellem 19 og 21 år repræsenterer forskellige typer som den farlige, den flotte, den søde og den kloge - så kan deres teenagefans selv vælge deres favorit.

GAFFA:
I modsætning til mange andre bands med samme målgruppe kan 5 Seconds of Summer synge og spille. Det gør de lige ud ad landevejen, og udover et enkelt kiks i en guitarsolo er der ikke noget at udsætte hverken vokalt eller instrumentalt. Genren er high-school møder stadionrock med en snert af mandlig pendant til Avril Lavigne.

Læs mere

JP.dk:
5 Seconds of Summer lød … som øjeblikkets bedste boy band i den glamourøse poppunk-basker ”She's Kinda Hot”, der er sjov charmerende og funky, og den blev spillet med tætpakket energi. Gruppen scorede også høje respekt-point med endnu et velvalgt lån fra en klassiker – Duran Durans' "Hungry Like the Wolf" – der indgår i den jublende og spurtende ”Hey Everybody!” Her kunne mor og far, der ventede på parkeringspladsen, sagtens have deltaget i den fræsende og hujende rockfest, der undervejs var så uforpligtende humørfyldt og lige efter rock-bogen, at det momentvis var decideret rørende.”

Læs mere


Se flere billeder