13-12-2019  - MCH Presse

Upcoming fitnessatleter viser atter deres muskuløse kroppe frem i Herning

Upcoming fitnessatleter viser atter deres muskuløse kroppe frem i Herning

DBFF - Debutantstævne 2020 kan opleves i MCH Herning Kongrescenter i weekenden 4.-5. april. Pressefoto.

Danske debutanter og fitnessentusiaster fra hele landet strømmer til MCH Herning Kongrescenter, når Dansk Bodybuilding & Fitness Forbund (DBFF) afholder debutantstævnet Newcomers 4.-5. april 2020.

Bodybuilding-fans kan allerede nu se frem til 4.-5 april 2020, hvor DBFF rykker ind i MCH Herning Kongrescenter. Igen i år indtager nogle af Danmarks bedste, upcoming atleter inden for bodybuilding og fitness scenen i Koncertsalen, hvor de skal vise deres spændstige muskler i flotte poseringer foran et dommerpanel.

Weekenden byder på konkurrencer inden for klassisk bodybuilding, wellness-fitness og en lang række andre kategorier, hvor både mænd og kvinder kan stille op. Der er altså lagt op til en weekend med hård konkurrence blandt de toptrænede debutanter fra hele Danmark, som alle kæmper om de få pladser til danmarksmesterskaberne i Bodybuilding og Fitness.

Gratis muskelmesse for fitnessinteresserede

Sideløbende med konkurrencerne har publikum også rig mulighed for at gå på opdagelse blandt nogle af landets største udbydere på den gratis fitnessmesse. Messen byder på et stort udvalg af udstyr, forskellige typer kosttilskud, fitnesstøj og masser af gode tilbud. Derudover er der mulighed for at blive inspireret af, hvad der rører sig på markedet og blive klogere på de nyeste trends.

DBFF - Debutantstævne 2020 finder sted i MCH Herning Kongrescenter i weekenden 4.-5. april 2020. Billetter kan købes her.