27-11-2019  - MCH Presse

Verdens bedste driftere indvier MCH’s nye eventplads

Verdens bedste driftere indvier MCH’s nye eventplads

For første gang tages den nye eventplads foran Jyske Bank Boxen og MCH Arena i brug, når Red Bull Drift Shifters lægger vejen forbi Herning. Foto: Red Bull Content Pool.

I foråret 2020 bliver den nye eventplads foran Jyske Bank Boxen og MCH Arena omdannet til én stor pinball-maskine, når Herning bliver vært for første stop af Red Bull Drift Shifters 2020, hvor drifting-verdenseliten konkurrerer.

- Jeg er ekstatisk over at kunne afsløre, at Red Bull Drift Shifters skal til Herning. Siden vi lavede vores vilde filmprojekt med Red Bull i Vejle, har jeg glædet mig til at vise danskerne, hvad det er, vi kan. Og det her format er helt anderledes, end det folk er vant til at se. Så jeg håber, at alle kommer ud til vores event, siger ”Mad” Mike Whiddett, der er en af verdens bedste driftere.

Og Red Bull Drift Shifters ér et helt unikt motorsportsformat. De specialbyggede drifting-biler fungerer som kugler på pinball-banen, hvor det gælder om at være tættest på banens kanter. Rundt omkring er der installeret high-tech-sensorer, der måler bilernes fart – og ikke mindst hvor tæt de kommer på banens kanter. Jo tættere, jo bedre.

Modsat almindelige drifting-konkurrencer er der altså ingen dommere, der skal bedømme kørernes løb. Med hjælp fra sensorerne bliver drifternes point med det samme synlige for publikum, så der hele tiden kan følges med i, hvem der klarer sig bedst.

Eventpladsen indvies
For første gang tages den nye eventplads foran Jyske Bank Boxen og MCH Arena i brug, når Red Bull Drift Shifters lægger vejen forbi Herning. Og det vækker glæde:

- Vi er rigtig glade for, at Red Bull har fået øje på Herning. Det er et virkelig stort brand, der laver enormt gennemførte og professionelle events. Samtidig betyder eventet, at der er debut til den nye eventplads foran MCH Arena, som kan byde på en helt særlig amfiteater-fornemmelse. Den glæder vi os både til at se i brug og til at vise frem for publikum, siger Jørgen Krogh, der er direktør for By, Erhverv og Kultur i Herning Kommune.

Red Bull Drift Shifters er en international drifting-serie, der har rejst verden rundt. Sidste år var der blandt andet stop i engelske Liverpool, ligesom drifting-konkurrencen også har været i Australien. Listen over driftere til Red Bull Drift Shifters i Herning vil løbende blive afsløret.

Red Bull Drift Shifters kan opleves på eventpladsen foran MCH Arena og Jyske Bank Boxen lørdag 16. maj 2020. Læs mere og køb billetter via mch.dk.


Se flere billeder