07-09-2018  - MCH PRESSE

Videndeling, netværk og robotter i højsædet på Automatik

Videndeling, netværk og robotter i højsædet på Automatik

Her ses Jørgen Stenberg (tv.) og Niels Jakobsen (th.), repræsentanter for styregruppen, sammen med Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S på Automatik 2014.

Besøgende bliver inspireret af de nyeste teknologier og automationsløsninger, mere end 180 veloplagte udstillere og en lang række konferencer, når Automatik 2018 løber af stablen 11.-13. september 2018 i Brøndby Hallen.

Om få dage samles automations- og robotbranchen på Automatik 2018 i Brøndby Hallen 11.-13. september. Messen har været udsolgt siden midten af juni, og 180 udstillere, heriblandt førende virksomheder som ABB, Linak, Fanuc og Siemens, står klar til at vise de besøgende deres produkter og teknologier.

- Automatik 2018 bliver den foreløbigt største, og de besøgende kan se frem til tre intense dage, når branchen mødes for at blive inspireret af og opdateret på den nyeste viden, løsninger og teknologier. Derudover har vi stablet et rigt og varieret konferenceprogram på benene, hvor mere end 1.100 allerede har tilmeldt sig, og der er fortsat plads til flere, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Automatik 2018.

Brian Mikkelsen åbner messen
Når Automatik tirsdag morgen slår dørene op, er det administrerende direktør i Dansk Erhverv og tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen, der åbner messen. Det er også på åbningsdagen, at Brian Mikkelsen vil overrække DIRA Automatiseringsprisen, der gives til en virksomhed, som har gjort sig særligt bemærket indenfor udnyttelsen af robotteknologi. Linak, Inrotech og Inwatec er nominerede til prisen. Inrotech er nomineret for sine mobile svejserobotter med adaptiv intelligens, der kan anvendes og sættes op overalt. Inwatec har udviklet robotter, der gør det muligt at fjerne manuelle processer i vaskerierne, mens Linak strategisk har arbejdet for at indtænke automation i hele produktionen. På åbningsdagen kan besøgende lade sig inspirere, når personerne bag de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen fortæller om projekterne.

Digital Ledelse, Future Tech og Industri 4.0
Alle tre dage på Automatik er der mulighed for, at de besøgende kan hente viden og inspiration, når førende indlægsholdere berører temaer som Digital Ledelse, Future Tech, kunstig intelligens, robotter i produktionen, maskinsikkerhed og Industri 4.0 og meget mere. Konferenceprogrammet byder på førende indlægsholdere fra ind- og udland, og der vil være indlægsholdere fra virksomheder som Microsoft, Teknologisk Institut, Festo, Innovationlab, Danfoss, Universal Robots og Beckhoff.

FAKTA
Automatik 2018 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med BITVA - Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation, DIRA - Dansk Robot Netværk og VELTEK, Foreningen af Fabrikanter, Grossister og Importører i El-branchen. Brancheforeningernes mediepartner: Automatik & Proces.