09-09-2021  - MCH Presse

Video: Førende fagfolk fremhæver værdien af igen at mødes på messe

Video: Førende fagfolk fremhæver værdien af igen at mødes på messe

Hør virksomheder som Stelton, Hübsch, IB Laursen, SVI Scandinavia, ETK EMS Group, Kop & Kande og Indesmatech fortælle om deres oplevelse af igen at samles på messe. Se videoen i bunden af artiklen.

Det personlige møde med kolleger og kunder har været savnet - det samme har mødet på tværs af brancher. Det står klart efter de første to messer i MCH Messecenter Herning siden nedlukningen. Hør førende virksomheder fortælle om deres oplevelse af igen at kunne mødes ansigt til ansigt.

Nedlukning, onlinemøder og hjemmearbejde har længe været hverdag i mange brancher, men den seneste tid har dansk erhvervsliv atter kunnet mødes på messe. MCH har talt med en række fagfolk fra de første to messer i MCH Messecenter Herning siden nedlukningen, og deres konklusion var klar: Det personlige møde giver afkast.

Interiør- og designbranchen var samlet på Formland 19.-22. august, mens elektronik og teknologibranchen var samlet på EOT – Electronics of Tomorrow 31. august-2. september. Og såvel udstillere som besøgende fremhæver vigtigheden af igen at kunne mødes med både branchekolleger og kunder ansigt til ansigt og under samme tag.

Hør virksomheder som Stelton, Hübsch, IB Laursen, SVI Scandinavia, ETK EMS Group, Kop & Kande og Indesmatech fortælle om deres oplevelse af igen at samles på messe.

Under Formland talte Jyske Bank TV tillige med deltagerne om igen at kunne mødes på messe. Hør indkøberne fortælle om deres oplevelse samt trendekspert fra pej gruppen Louise Byg Kongsholm om hendes syn på genstarten af det fysiske messemøde.

Efterårets kommende messer

  • 16.-18. september: E&H (entreprenør, håndværk og anlæg)
  • 16.-18. september: TRANSPORT (transport og logistik)
  • 22.-23. september: DIALABXPO (diagnostik- og laboratorieudstyr)
  • 5.-7. oktober: HI TECH & INDUSTRY SCANDINAVIA (industri og teknologi)
  • 20.-24. oktober: FEI WORLD CUP EXPO (ride- og hesteudstyr)