10-02-2022  - MCH Presse

Vinterferien i MCH byder på mad, MALURT og musical

Vinterferien i MCH byder på mad, MALURT og musical

I vinterferien er der oplevelser for både store og små i MCH, der blandt andet inviterer til MALURT-koncert og musical.

Når klokken ringer ud til skolernes vinterferie i uge 7, ringer MCH ind til en uge med musical, teater, kulinariske oplevelser og ikke mindst et gensyn med det ikoniske rockband MALURT.

Der bliver både noget medrivende at lytte til, noget lækkert at putte i munden og noget spektakulært at kigge på i uge 7, hvor både voksne og børn – i alle aldre – kan få en god oplevelse.

14.-20. februar blænder MCH Musical op for årets familieforestilling. Hér gælder det den højtelskede klassiker ’Folk og røvere i Kardemomme By’ med sange som ’Vi lister os afsted på tå’ og ’Kardemommesangen’.  

Mere medrivende musik og teater er på programmet, når Folketeatrets version af komedien ’Oh Happy Day’ opføres i MCH Herning Kongrescenter 15. februar. Det skal handle om gospelglæde, kærlighed og kulør i en grå hverdag i den varme og humoristiske fortælling.

Vinterferien i MCH rundes også af med musik – og det af en helt særlig kaliber. Der er nemlig lagt op til et brag af en koncert og glødende nostalgi, når rockbandet MALURT atter pakker tourbussen og indtager MCH Herning Kongrescenter 19. februar i anledningen af 40-års jubilæet for debutudgivelsen 'Kold Krig'. Publikum kan således se frem til et genhør med kæmpehits som 'Mød Mig i Mørket' og 'Superlove', som de blev fremført tilbage i 1980'erne. Efter turnéen parkerer MALURT tourbussen for sidste gang, så det er sidste chance for at opleve rockbandet.

Også smagsløgene kan blive forkælet i MCH, når Restaurant Teater Kælderen byder indenfor til Fiske- og skaldyrsaften 12. februar. Her serveres alt godt fra havet ledsaget af lækker garniture, sprøde salater, grøntsager og friske urter tilberedt af årstidens friske råvarer.


Se flere billeder