27-06-2016  - MCH Presse

Volbeat indtager Jyske Bank Boxen

Volbeat indtager Jyske Bank Boxen

Det populære danske rockband Volbeat gæster Jyske Bank Boxen 19. oktober 2016. Foto: Ross Halfin.

Det grammy-nominerede danske rockband Volbeat gæster Herning og Jyske Bank Boxen 19. oktober 2016.

Volbeat består af:

  • Michael Poulsen (Guitar / Vokal)
  • Jon Larsen (Trommer)
  • Rob Caggiano (Guitar)
  • Kaspar Boye Larsen (Bas)

Heavy metal møder rock’n’roll, når det populære danske rockband Volbeat fejrer deres nye album ”Seal The Deal & Let’s Boogie” ved at lægge vejen forbi Jyske Bank Boxen 19. oktober 2016 som en del af deres efterårsturné.

Albummet er det sjette i rækken fra de danske hitmagere, og er debuteret som #1 i hele syv lande; Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Østrig og Schweiz. Dertil kommer, at albummet er gået direkte ind som #2 i Canada og Norge, #4 i USA og #16 i England.

Volbeats nye album fortsætter med at cementere deres arv, og det er med frontmand Michael Poulsen som en unik og visionær historiefortæller, der bringer liv til de karakterer, han introducerer gennem sangene.

- Dette album er ren Volbeat, men der er også udvikling, når det kommer til sangskrivning med store melodier. Det indeholder sange, som jeg har prøvet at skrive i årevis, og det har vist sig, at jeg var det rigtige sted til at samle alle stykkerne, siger Michael Poulsen.

 

Rock’n’roll fra tre kontinenter

Når Volbeat gæster Herning medbringer de en stor pakke af rock’n’roll i form af australske Airborne som main support og amerikanske Crobot som opening act. Der bliver således masser at se frem til for alle rockelskere.

- Rock’n’roll fra tre kontinenter samlet på ét sted bliver højt nok til at flå taget af enhver bygning, lover Michael Poulsen fra Volbeat.

Siden bandet startede i 2001, er det grammy-nominerede danske rockband Volbeat blevet anmelderrost og kommercielt belønnet for deres unikke og uforlignelige fusion af klassisk rock’n’roll, heavy metal og rockabilly. Bandet har hentet deres inspiration fra forskellige kunstnere lige fra Johnny Cash og Elvis til Metallica og Slayer, og destilleret det til en spændende lyd, der hurtigt har adskilt dem fra mængden og fra deres ligemænd.

- Vi er rigtig glade for igen at kunne byde Volbeat velkommen. Bandet spillede også i Jyske Bank Boxen i november 2013, hvor 15.000 ellevilde gæster havde en fantastisk aften. Volbeat har kun vokset sig større og mere hotte siden da, så vi er overbeviste om, at det bliver en uforglemmelig koncert, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.

 

Volbeat giver tre arenakoncerter i Norden:

19. oktober 2016: Jyske Bank Boxen, Herning

26. oktober 2016: Spektrum, Oslo

27. oktober 2016: Forum, København

 

Billetsalget starter onsdag 29. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale fra 28. juni via bandets ’Rebel and Angels’ fanklub her: www.volbeat.dk

Billetpriser fra 350 kr. + gebyr.