29-06-2016  - MCH Presse

Volbeat udsolgt på 10 minutter

Volbeat udsolgt på 10 minutter

Foto: Ross Halfin

Billetsalget til det populære rockband Volbeats koncerter i Jyske Bank Boxen og Forum satte nye standarder for en dansk kunstner.

Blot 10 minutter efter billetsalget gik i gang til Volbeats koncert i Jyske Bank Boxen den 19. oktober blev koncerten udsolgt. De 15.000 billetter til koncerten i Jyske Bank Boxen der blev sat i salg i dag onsdag 29. juni kl. 10.00 var revet væk allerede kl. 10.10.

Rekordsalg
Billetsalget satte dermed nye standarder for en dansk kunstner, da der samtidig også blev solgt 10.000 koncerter til Volbeats koncert i Forum 27. oktober. Dermed blev der således solgt 25.000 billetter på blot 10 minutter. Det oplyser Live Nation i en pressemeddelelse onsdag formiddag.

Nyt hit-album topper listerne
Det grammy-nominerede danske rockband fejrer sit nye album ”Seal The Deal & Let’s Boogie” ved at lægge vejen forbi Jyske Bank Boxen om en del af efterårsturnéen.

Albummet er det sjette i rækken fra de danske hitmagere, og er debuteret som #1 i hele syv lande; Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Østrig og Schweiz. Dertil kommer, at albummet er gået direkte ind som #2 i Canada og Norge, #4 i USA og #16 i England.

Rockaften med tre bands
De heldige, som nåede at sikre sig billet, kan desuden glæde sig til hele tre koncerter i én, da Volbeat medbringer både australske Airborne som main support og amerikanske Crobot som opening act. Der bliver således masser at se frem til for alle rockelskere.

- Rock’n’roll fra tre kontinenter samlet på ét sted bliver højt nok til at flå taget af enhver bygning, lover Michael Poulsen fra Volbeat.

Det er muligt at tilmelde sig en venteliste til koncerten på ticketmaster.dk.