19-08-2019  - MCH Presse

Volbeat vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Volbeat vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Volbeat kan opleves i Jyske Bank Boxen 23. november 2019. Pressefoto.

De danske fans kan se frem til et glædeligt gensyn, når Volbeat indtager scenen i Jyske Bank Boxen 23. november 2019.

Til november kan de danske fans endnu en gang opleve et af de mest succesfulde bands i Danmark, når Volbeat vender tilbage til scenen i Jyske Bank Boxen. Under deres seneste besøg i 2016 fyrede rockbandet i den grad op for festen for de 15.000 heldige fans, der havde fået billetter til koncerten, som var udsolgt på blot ti minutter. Billetsalget starter 23. august, og hvis billetsalget går som sidst, er der god grund til at sidde klar ved tasterne kl. 10.00.

’Rewind, Replay, Rebound’
Sådan lyder titlen på Volbeats World Tour, som dækker store dele af Europa i det kommende efterår. Bandet er i skrivende stund på turné med Slipknot, og touren tager dem gennem USA og Canada med intet mindre end 30 stop. Kort herefter begynder den første del af Volbeats egen World Tour, der tæller hele 32 shows i 17 lande, og dermed er den største Europaturné for bandet nogensinde.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til koncerten i Jyske Bank Boxen, hvor bandet med forsanger og guitarist Michael Poulsen i spidsen lover at spille en god blanding af både nye og gamle sange. Også en spritny sceneproduktion venter de danske fans.

Topper hitlisterne
World Touren tager afsæt i Volbeats syvende studiealbum med samme titel, som kom på gaden i starten af august, og som endnu en gang har indtaget toppen af hitlisterne verden over. Den seneste single ”Last Day Under The Sun” har samtidig toppet både Active Rock og Billboards amerikanske mainstream rock chart. Det er syvende gang, det sker for Volbeat, og det betyder, at bandet har haft lige så mange #1-placeringer som U2, der ellers tidligere har holdt rekorden som det mest toppende ikke-amerikanske band på netop den liste. 

Billetsalget til Volbeats koncert i Jyske Bank Boxen starter fredag 23. august kl. 10.00 via mch.dk.