27-11-2015  - MCH Presse

Wozniacki vinder Energi Danmark Champions Battle

Wozniacki vinder Energi Danmark Champions Battle

Foto: Lars Møller

Den danske tennisstjerne var velspillende i sejren over den amerikanske superstjerne Serena Williams ved Energi Danmark Champions Battle 2015 i Boxen

7.000 feststemte tilskuere i Jyske Bank Boxen dannede en festlig ramme om den anden udgave af Energi Danmark Champions Battle 2015. Og de danske tennisfans fik hvad de kom efter, en underholdende tenniskamp med den lokale darling Caroline Wozniacki som vinder. For blot anden gang i karrieren lykkedes det Wozniacki at besejre Serena Williams med 6-3 og 6-4 i en kamp der varede lidt over halvanden time.

- Det var en stor oplevelse at spille foran publikum her i Herning, det håber jeg meget at komme til en anden gang. Det var en rigtig god kamp, hvor vi begge fik testet vores form af inden vi går ind i en periode med hård træning i næste sæson. Det var noget ganske specielt at spille mod Serena her på hjemmebane, sejren er meget dejlig, særligt når man kan dele den med et hjemmepublikum,fortalte Caroline Wozniacki efter sejren.

Selvom det ikke blev til sejr i aftenens kamp, så havde Serena Williams alligevel overskud til at rose både modstander og arrangementet i Herning.

- Caroline spillede en god kamp, hun fortjente at vinde. Det har været så hyggeligt her i Herning, at være sammen med Caroline på hendes hjemmebane har været en stor oplevelse. Jeg har nydt det hele her i Herning, der skal have stor tak for deres gæstfrihed,forklarede Serena Williams efter kampen.

Energi Danmark Champions Battle 2015 åbnede med en yderst velspillet doublekamp mellem verdens bedste doublepar, Horia Tecau og Jean-Julien Rojer, der var oppe mod 2012-vinderne af Wimbledon, Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray. En velspillet kamp blev afgjort i tredje sæts Champions Tiebreak, hvor Tecau og Rojer trak det længste strå. Cifrene lød 6-4, 3-6, 10-5.