01-10-2019  - MCH Presse

Yamaha SuperCross & Freestyle Show vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Yamaha SuperCross & Freestyle Show vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Publikum er sikret fuld underholdningsvaluta for pengene med vilde tricks og hæsblæsende action, der giver sug i maven og adrenalinkick. Foto: MCH/Lars Møller

Publikum kan se frem til årets vildeste adrenalinkick til den 26. udgave af Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen 31. januar og 1. februar 2020. Billetsalget er netop startet.

Der er både fart over feltet og vilde tricks i vente, når den store motorfest Yamaha SuperCross & Freestyle Show endnu en gang finder sted i Jyske Bank Boxen 31. januar og 1. februar. Det er 26. gang, at Yahama SuperCross & Freestyle Show afholdes, og traditionen tro bruges 5.000 tons jord, 10 tons kalk, 800 baller rockwool og 8.000 kvadratmeter plastik til at skabe den perfekte ramme til showet i multiarenaen.

Igen i år bliver det professionelle cross- og freestylekørere, der giver den fuld gas til løbet. Efter supercrossløbet kan publikum opleve det forrygende Freestyle Show, hvor ufattelige tricks på motorcykel vil blive udført højt oppe under Jyske Bank Boxens tag. Om man selv kører på vilde maskiner eller ej, kan man kun blive imponeret af de dygtige sportsfolks hæsblæsende kørsel og spektakulære tricks. Og med kombinationen af brølende motorer og fart over feltet er der lagt op til et adrenalinkick til alle med bare lidt benzin i blodet.

- Det er næsten umuligt at beskrive, hvad de gutter kan lave på en crossmaskine, og hver gang vi tror, det ikke kan blive vildere, så får den lige en tand ekstra. Det er lidt for tidligt at afsløre, hvilke freestylekørere vi får til Herning i år, men vi er igen i år i snak med nogle, der kan levere et fantastisk show, siger Lars Green, der er eventchef for Yamaha SuperCross & Freestyle Show.

King of Herning kåres
Supercrossstjerner fra hele verden er klar til at kæmpe for titlen som 'King of Herning', når de slippes løs på den anlagte bane i Jyske Bank Boxen. Titlen blev første gang uddelt i 1995, og svenskere, englændere, new zealændere, franskmænd samt kørere fra flere andre nationer har hjemtaget titlen. Dog er der endnu ingen danskere, der har haft æren af at løfte det store trofæ. Om det bliver ved den 26. udgave af løbet, vil kun tiden vise, men publikum står med sikkerhed bag de danske kørere.

- Det er egentligt utroligt, at vi ikke har haft nogen dansk vinder endnu, for med den opbakning, der kommer fra publikum, er det lige før, man får vinger som dansk kører i Jyske Bank Boxen. Stemningen får lige et ekstra hak op, når en dansk kører bliver præsenteret, og jeg er ret sikker på, at vi nok skal få nogle danskere i finalen, så publikum kan holde med deres favoritter hele vejen, siger Lars Green.

Sideløbende med Yamaha SuperCross & Freestyle Show afholdes også motorcykel- og bilmessen Motorshow, der inviterer indenfor til en verden af motorsportsoplevelser i MCH Messecenter Herning 31. januar til 2. februar.

Yamaha SuperCross & Freestyle Show afholdes i Jyske Bank Boxen 31. januar og 1. februar, og billetsalget til showet er startet på mch.dk.