Ginsmagning med let tapas
Ginsmagning med let tapas

Ginsmagning med let tapas

Restaurant Teater Kælderen

lørdag 30. marts 2019 kl. 18:00

 Køb billet

Kr. 399,- 

Prisen er inkl. let tapas og gin-smagning

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk
samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Restaurant Teater Kælderen byder indenfor til en aften fuld af smagsoplevelser, når der lørdag 30. marts 2019 er tema-aften med ginsmagning og let tapas. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til at blive taget med på en enestående tur gennem ginnens mangeårige historie og få inspiration til nye, unikke ginoplevelser, når Njord Gin inviterer indenfor i deres univers. 

Njord Gin er stiftet af de to gin-entusiaster Troels Præst Andersen og Lars Toke Gausgaard. Efter at have ombygget Aarhus’ gamle pumpestation, er de to gået fra at have en privat hobby til en forretning, der de seneste år har taget fart. I dag huser de Aarhus’ første destilleri siden 1881 og Danmarks eneste rene gin-destilleri. 

Njord Gin har fokus på kvalitet og det gode håndværk. Ginnen har et nordisk touch og er produceret med udgangspunkt i danske råvarer som blandt andet havtorn, rønnebær, gran, tang og hybenrose. Troels og Lars har vundet et hav af priser for deres gin – heriblandt guld og sølv ved den anerkendte Berlin International Spirit Competition i 2016.

Gå ikke glip af en unik og hyggelig aften i Restaurant Teater Kælderen.

Smageskema offentliggøres på aftenen.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer