Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra

Min lykkelige rejse

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 30. januar 2019 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 279,-

Restaurant Teater Kælderen
Aftenens menu er Husets buffet
kr. 248,- / Kold Tapastallerken kr. 175,-.

Bordbestilling nødvendig på tlf. 9926 9927. 

 

 

 

 


Grevinde Alexandra kommer til Herning

Onsdag 30. januar danner MCH Herning Kongrescenter ramme om Grevinde Alexandras nye foredrag, som tager udgangspunkt i hendes nye bog ’Mit lykkelige land’.

Når Grevinde Alexandra gæster MCH Herning Kongrescenter med sit nye foredrag, får publikum en enestående mulighed for at få et personligt indblik i grevindens liv og hendes syn på Danmark – et land som hun nu føler sig fuldkommen hjemme i. Aftenen byder på en rejse gennem tiden og en personlig fortælling om, hvordan Grevinde Alexandra blev prinsesse og mor, og hvad Danmark har betydet for hendes liv og hendes lykke.

Foredrag og spørgsmål fra salen

Grevinde Alexandra vil i første halvdel af foredraget tage ordet i klassisk foredragsforstand, men herefter bliver der blive åbnet for en samtale- og spørgesession, hvor Grevinde Alexandra helt ekstraordinært vil besvare en række spørgsmål fra publikum. De fremmødte får derfor en unik mulighed for at spørge ind grevindens liv.

Der vil på aftenen også være mulighed for at købe et eksemplar af 'Mit lykkelige land' – en bog som Alexandra kalder en kærlighedserklæring til Danmark. 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer