Mikkel Kessler foredrag
Mikkel Kessler foredrag

Mikkel Kessler foredrag

FIGHTERÅND!

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 29. maj 2018 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 269,- 

Billetter sælges via Tikko.dk

Der er fri placering i salen.

 

 

 

 


Oplev Mikkel Kessler

På denne aften lader den ellers private Mikkel Kessler dig komme bag om rampelyset. Du får et ærligt indblik i Mikkels professionelle karriere, og han fortæller åbent om de valg og fravalg han på godt og ondt har måtte tage undervejs.

Han kommer kort fortalt rundt om sin professionelle boksekarriere fra den spæde start til i dag, fortæller masser af anekdoter fra bokseverdenen og kan nok heller ikke helt undgå at komme ind på sin landskendte familie.

Herning er Mikkel Kesslers hjemmebane!
Kessler har flere gange bokset i Herning - ikke mindst den intense og drabelige dyst mod Carl Froch og senest med sin sejr i 2012 over Brian McGee. Den danske topbokser erklærede i februar 2015, at han gik på pension, men i 2017 begyndte rygterne at svirre om et muligt comeback. En plan han dog har været tvunget til at udskyde efter en borrelia-infektion efter et bid fra en skovflåt.

Den bedste danske bokser nogensinde
Mikkel Kessler er én af de største og mest karismatiske sportsprofiler Danmark har haft - og måske nogensinde får! Med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser, har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde, og blev helt fortjent i 2006 kåret som Årets Sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund. Han er femdobbelt verdensmester i sin vægtklasse, og har i løbet af sin karriere bokset i de største internationale arenaer - og mod de allerbedste.

Spørg Mikkel
Snyd ikke dig selv for en sjælden foredragsoplevelse med en sportsmand af en helt særlig kaliber! Og så har vi helt ekstraordinært aftalt, at du på denne aften også får mulighed for at stille spørgsmål direkte til Mikkel.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer