Syng og dans med Børste
Syng og dans med Børste

Syng og dans med Børste

Jyske Bank Boxen

lørdag 23. marts 2024 kl. 10:00

 Køb billet

BILLETPRIS KR. 150,- inkl. gebyr
 


Minisjangs Børste besøger Herning med sang og sjov 

Glæd familiens yngste børn med en fortryllende formiddag i Jyske Bank Boxen med Minisjangs populære stjerne Børste, der er klar med et spændende show. Lørdag 23. marts kl. 10 vil multiarenaen blive forvandlet til en farverig fest for de mindste børn, når Børste indtager scenen med et sprudlende og energisk show. 

Under showet ’Syng og dans med Børste’ vil de yngste medlemmer af publikummet blive trukket ind i det magiske Minisjang-univers med de populære sange såsom "Hjulene på bussen", "Borte-Tit" og "Omvendt dag", der vil få børnene til at synge med af fuld hals.

Populær underholdning for familiens yngste
I løbet af de seneste år er pindsvinet Børste blevet en velkendt personlighed for utallige børn, takket være sine søde og sjove programmer på DR’s Minisjang-kanal og de hitlister-toppende musiknumre på streamingtjenesterne. Selvom showet primært er designet til børn i alderen 1-5 år, forventes det, at ældre børn også vil finde stor fornøjelse og underholdning i Børstes energi og sjove forestilling.

Børstes nye show varer en halv time. Efter sin optræden vil publikum have mulighed for at møde Børste personligt, få en varm krammer og tage et mindeværdigt billede sammen.

Tag med til en mindeværdig formiddag for familiens mindste i Jyske Bank Boxen, hvor børnene kan møde den elskede karakter Børste fra det populære Minisjang-univers. 

Alder:

Alle der vil se showet, skal have en gyldig billet.
Alle børn over 1 år (på show dagen) skal have egen billet.

Showet indeholder høje lyde og musik, det anbefales derfor at man ikke medbringer børn under 1 år.

Børn under 15 år skal være ifølge med en voksen. 

Der må medbringes ekstra sæde til børn – vis dog hensyn til at børn der sidder bagved.