LykkeCup 2021
LykkeCup 2021

LykkeCup 2021

Jyske Bank Boxen

lørdag 4. september 2021 kl. 09:30

 Køb billet

Læs mere om priser og køb af billetter på Lykkeliga.dk ovenfor

 


 

Herning vært for verdens lykkeligste håndbold cup

LykkeCup er årets fest for børn med udviklingshandicap og deres familier.

Når Danmarks lykkeligste håndboldliga skal slutte sæsonen af med et brag, er det Herning Kommune og MCH der skal være vært for de 850 børn med udviklingshandicap og deres familier.

Selvom det selvfølgelig er håndbolden, der er i centrum, skal spillerne og deres familier også hyldes med koncert, konfettikanoner, besøg af prominente gæster, legeland og gallafest. Og for initiativtager og Direktør i LykkeLiga, Rikke Nielsen er netop de sidstnævnte indslag lige så vigtige som håndbolden.

”LykkeCup er en fejring af vores stjerner. Ud med diagnoser og ud med begrænsninger, til LykkeCup er vi alle verdensstjerner, og dét skal fejres.”

Derfor glæder det også Rikke Nielsen, at det bliver MCH der skal lægge gulv til dagen.

”Vi har jo set, hvad Herning kan præstere, når det kommer til skabe rammerne for sportsbegivenheder i verdensklasse. Vi tror derfor på, at de kan løfte denne opgave.” slutter Rikke Nielsen med et smil. 

I Herning ser man frem til at være vært for de 850 LykkeLiga-spillere.

”Vi er glade for at et fantastisk projekt som LykkeLiga kigger mod Herning, når der skal arrangeres en sportsbegivenhed udover det sædvanlige. De værdier, som LykkeLiga er eksponent for, passer godt ind i vores ambition om at sikre muligheder for alle borgere” siger borgmester i Herning Kommune, Lars Krarup og fortsætter ”Vi glæder os til at byde børnene og deres familier velkommen til Herning.”

En lykkelig konfettifest

Når LykkeLiga, Herning Kommune og MCH indgår samarbejde, er det naturligvis ud fra en sammenfaldende mission – at skabe oplevelser for børnene, der rækker langt udover håndboldbanen.

Derfor glæder Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH sig også over samarbejdet:

”Vi elsker håndbold, vi elsker børn og vi elsker at have gæster. Derfor glæder vi os meget til at byde LykkeLiga velkommen i MCH. Vi vil gøre os umage med at skabe de bedste rammer for både stjernerne på banen, publikum og de, som står bag holdene. Det er et fantastisk og meget prisværdigt initiativ Rikke og Mikael er i spidsen for”, siger Georg Sørensen.

Fakta

LykkeLiga er Danmarks lykkeligste håndboldliga for børn med udviklingshandicap. Grundlagt i 2017 af tidligere håndboldsspiller Rikke Nielsen og reklamemand Mikael Espensen. Begge er forældre til døtre med downs syndrom. På bare 4 år er LykkeLiga vokset eksplosivt.

Fakta om LykkeLiga

LykkeLiga er en håndboldliga for  børn med udviklingshandicap i alderen 5-15 år.

LykkeLiga bygger videre på succesen med håndboldholdet Aalborg Kidz, som Rikke Nielsen startede i 2016 fordi hun manglede et håndboldhold hvor datteren Magda passede ind.

I Januar 2019 modtog LykkeLiga "Danskernes Idrætspris" ved DRs sportsgalla "Sport 2018"

Rikke Nielsen modtog i Januar 2017 prisen som "Årets Forbillede" ved DRs sportsgalla "Sport 2016"

LykkeLiga blev etableret i foråret 2017 af tidligere profesionelle håndboldsspiller Rikke Nielsen og reklamemand Mikael Espensen. Begge forældre til børn med Downs Syndrom.

I efteråret 2017 modtog LykkeLiga bevilling af puljemidler fra Socialstyrelsen samt fondsdonationer fra Tryg Fonden og Spar Nord Fonden.

LykkeLiga etablerede sekretariat på Svendborgvej i Aalborg i Januar 2018 og ansatte Rikke Nielsen som leder

Pr. 1. Juni 2021 er i alt 1200 børn, 75 håndboldklubber samt 450 frivillige trænere registreret i LykkeLiga

LykkeLiga er repræsenteret i hele Danmark, Grønland samt to hold på Færøerne