MGP 2025
MGP 2025

MGP 2025

Jyske Bank Boxen

lørdag 22. februar 2025 kl. 00:00Info om billetsalgsstart følger i efteråret. Vil du gerne have besked, når billetsalget starter, så tilmeld dig MCH's nyhedsmail her


VINDMASKINER, KONFETTI OG FEST FOR DE MINDSTE - MGP KOMMER TIL HERNING

Der er lagt op til en kæmpe festaften for familiens mindste med et forrygende show og masser af sang, dans, musik og festfyrværkeri, når Herning igen er Årets Grand Prix By, og Jyske Bank Boxen er vært for børnenes MGP 2025 lørdag 22. februar. 
Glæd dig til at heppe, hoppe, skråle, klappe og danse med, når de håbefulde finalister går på scenen i Jyske Bank Boxen og leverer et festfyrværkeri af et show til de sange, der kommer til at indtage børnenes playlister resten af året. 

Et festligt gensyn
Det er syvende gang, at Herning er Årets Grand Prix by, mens det er femte gang, at Jyske Bank Boxen danner ramme om årets største børnefest, MGP, der vil fylde både multiarenaen og stuerne landet rundt med dans, musik og festligt fællesskab. 


Hold øje med siden… Tidspunktet for showet, værterne og finalisterne for showet offentliggøres senere. Info om billetsalgsstart følger i efteråret.

Fakta:

MGP 2025 holdes lørdag 22. februar i Jyske Bank Boxen.

Herning og MCH har tidligere været vært for MGP:
2013 - Vinder: Kristian - ”Den første autograf”
2017 - Vinder: Bastian - ”Frikvarter”
2019 - Vinder: SODA - "Bedste veninder"
2022 - Vinder: Emma - "Hater"