MGP MEGA SHOW
MGP MEGA SHOW

MGP MEGA SHOW

Jyske Bank Boxen (Ikke TV Showet)

lørdag 18. marts 2023 kl. 15:00

 Køb billet

Fra kr. 280,-

Kørestol med ledsager: kr. 340,- 
Alle priser er inkl. gebyr.

Dette show er IKKE selve TV showet.

Der er et limit på 8 billetter pr. kunde.

 

Kontakt Billetlugen på billetlugen.dk eller MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf: 9926 9999 for vejledning og køb.

 

 


Storslået show med de 8 finalister fra MGP2023 (ikke TV showet, hvilket afholdes i Næstved 18. feb)

Giv dine børn eller børnebørn en festlig og farverig lørdag med musik og underholdning i børnehøjde, når de otte finalister fra MGP 2023 akkurat en måned efter grandprixet denne eftermiddag indtager Jyske Bank Boxen til et brag af en genforening. Du møder også eksklusivt Liva (vinder MGP2020), Emilie (vinder MGP2021) og Emma (vinder MGP2022). 

Værter kendt fra TV
Showet styres kyndigt og med masser af glimt i øjet af værter kendt fra TV, så det er en både velsmurt og medrivende maskine, der byder op til fest og fællessang. Familiens yngste vil hurtigt mærke det tætte bånd mellem værter og artister, der sikrer et helt suverænt udgangspunkt for et sublimt show.

I kan derfor se frem til et overdådigt show af dimensioner, hvor intet er overladt til tilfældighederne: Knivskarp lyd, smuk lyssætning, indlevende dansere og et væld af visuelle effekter danner tilsammen den ideelle ramme om de unge stjerneskud på scenen, der således får det perfekte afsæt for at trykke den af og vinde dine børns hjerter.

Sammen med tusindvis af gæster får I en helt central rolle til dette ekstraordinære arrangement, og får den helt særlige MGP-stemning at føle, der utvivlsomt igen vil herske i multiarenaen, der så sent som i februar 2022 lagde gulv til det TV-transmitterede MGP.

Der vil være salg af MGP merchandise før og efter showet.