Musicalintro - Forsmag på Emil fra Lønneberg
Musicalintro - Forsmag på Emil fra Lønneberg

Musicalintro - Forsmag på Emil fra Lønneberg

MCH Musical

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 7. september 2024 kl. 10:00

 Køb billet

Arrangementet er gratis, men der skal trækkes billet.


Få en forsmag på musicalen Emil fra Lønneberg i Herning


Kom med til musicalintro i børnehøjde, når MCH Musical og vores dygtige skuespillere inviterer indenfor til en lærerig og fascinerende formiddag bag musicalen Emil fra Lønneberg i MCH Herning Kongrescenter. Gennem oplæsninger fra Astrid Lindgreens elskede bøger, uddrag fra teatermanuskriptet og udvalgte sange fra musicalen får børn og voksne en smagsprøve på historien om den godhjertede skarnsknægt fra Kathult.
 

Et kig bag kulisserne
 

Arrangementet er en unik mulighed for at få et indblik i magien på de skrå brædder og lære mere om teater samt musicals, så man er klar til sit første besøg til en forestilling. Undervejs kommer vi blandt andet omkring: Hvad vil det egentlig sige at spille teater og musical? Hvad er forskellen på teater og film? Og er Mikkel, der spiller Emil, lige så fræk i virkeligheden? Samtidig vil der være mulighed for at se udvalgte kostumer og scenografiske elementer til arrangementet samt stille spørgsmål til skuespillerne.

Det er gratis for børn i alderen 3 til 7 år samt deres forældre eller bedsteforældre at deltage i arrangementet, der foregår i MCH Herning Kongrescenter og varer cirka 45 minutter. Arrangementet er en forsmag på historien om Emil fra Lønneberg og ikke den egentlige musical. Billetter til musicalforestillingen Emil fra Lønneberg kan du finde her.

Tag børnene eller børnebørnene med til en spændende formiddag i musicalens tegn og bag om den fængende fortælling om alle karakterne fra Kathult i MCH Herning Kongrescenter.

 

 

Astrid Lindgrens

EMIL FRA LØNNEBERG

Musik: Georg Riedel

Teaterforlag: Nordiska ApS - www.nordiska.dk 

Illustrationer: Bildmarkerne Berg

 

Musicalen ’Emil fra Lønneberg’ har premiere 12. oktober i MCH Herning Kongrescenter. Efter spilleperioden i Herning spiller forestillingen i Aalborg og Ringsted.