Onkel Rejes
Onkel Rejes

Onkel Rejes

Galaktiske Juleshow

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 9. november 2024 kl. 14:00

 Køb billet

VOKSEN KR. 225,-
BARN  u. 12 år KR. 200,- 

Køb børne- og voksenposer nedenfor

 


 


Onkel Reje vender tilbage til Herning med juleshow

Der er gak og løjer i vente, når Onkel Reje lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sit juleshow lørdag 9. november 2024. Sammen med Onkel Rejes nye gode ven, Klump, som han mødte på planeten R-U-Nuts, indtager de to venner Teatersalen med deres galaktiske juleshow med alt det dejlige, som julen har at byde på med gaver, sang og dans. Rumfyrsten Sugu kommer dog på uanmeldt besøg – og hvad mon han vil? Dét, og mere til, kan du finde ud af til showet.

Tag børnene under armen og oplev den løjerlige, legesyge og musikalske Onkel Rejes fantastiske og skøre univers. I er garanteret en magisk, sjov og flabet oplevelse, når den velkendte karakter brillerer på scenen i Herning. Onkel Reje vil naturligvis optræde med sine julesange, som de fleste kender fra Onkel Rejes Julefis fra DR Ramasjang, men også ældre travere som ’Jeg Kan Ikke Li’ At Gå I Bad’ og ’Mormor’. I vil også kunne møde Onkel Reje-danserne, som sædvanligt er fuld af spræl og rytme, og de springfarlige cirkusartister fra Volantes Company.

Onkel Reje, der spilles af Mads Geertsen, har gennem årene markeret sig som én af børnenes absolutte favoritter på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede og piberygende karakter taler direkte ind i vores alles indre ballademager.

Medvirkende: 

Onkel Reje: Mads Geertsen
Klump: Victoria Mynthe Ranun Kirkegaard, 
Artister fra Volantes Company: Mads Panik og Daniel Shamitha Bendtsen
Onkel Reje Danserne
Koreograf: Rikke Vangsgaard