Pippi
Pippi

Pippi

MCH Musical

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 14. oktober 2023 - torsdag 19. oktober 2023

 Køb billet

KR. 185,- 


Verdens stærkeste pige vender stærkt tilbage til Herning

Hun er helt sin egen, og hun har tidligere taget Herning med storm. Nu venter et herligt gensyn med Pippi Langstrømpe, når MCH Musical i 2023 opfører den succesfulde musical om verdens stærkeste pige.  Musicalen om pigen, der uden besvær kan løfte sin hest, havde stor succes i MCH Herning Kongrescenter i 2015 og 2019, hvor der var udsolgt til sidste sæde. Og nu vender musicalsuccesen, som har medrivende musik af legendariske Sebastian, tilbage til MCH Herning Kongrescenter i efterårsferien 2023.

Astrid Lindgren-klassiker med humor og noget på hjerte

Pippi, hvis fulde navn er Pippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, gør tingene på sin helt egen måde – og måske ikke helt som de voksne bryder sig om. Men hun gør alting af et godt hjerte og med glimt i øjet. Med vennerne, søskendeparret Tommy og Annika laver hun sjov og ballade og gode gerninger i og omkring huset Villa Villekulla, hvor hun bor sammen med sin hest, Lille Gubben, og aben Hr. Nilsson. Hun holder tyveknægtene Blom og Dunder-Karlsson, som vil stjæle hendes kostbare skatte, fra døren, ligesom hun undgår at blive sendt på børnehjem af den fornemme Frk. Prysselius, som bedst kan lide orden i sagerne. Alle disse figurer kan sammen med Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, og betjentene Kling og Klang opleves på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter.

 

 

Astrid Lindgrens

PIPPI LÅNGSTRUMP

i en sceneversion af Staffan Götestam

Musik og sangtekster Sebastian

Teaterforlag: Nordiska ApS - www.nordiska.dk 

Illustrationer: Ingrid Vang Nyman 

 

Musicalen ’Pippi Langstrømpe’ har premiere 14. oktober i MCH Herning Kongrescenter. Efter spilleperioden i Herning spiller forestillingen i Aalborg og Ringsted.