Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe

MCH Musical

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 12. oktober - torsdag 17. oktober

 Køb billet

Billetpris: Kr. 155,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708.

 


Pippi Langstømpe musical i efterårsferien 2019

Så er der musical i børnehøjde, når Pippi Langstrømpe indtager scenen i børnenes efterårsferie fra 12. - 17. oktober i MCH Herning Kongrescenter.

En usædvanlig pige med strittende ildrøde fletninger, fregner i ansigtet og arme så stærke som ingen andre, indtager sammen med aben Hr. Nilsson og vennerne Tommy og Annika MCH Herning Kongrescenter i efteråret 2019.

Hun er næsvis som få, stærk som ingen andre og mere ligefrem end de fleste. Pippi Langstrømpe er navnet på verdens stærkeste og måske sejeste pige, som med lommen fuld af guldmønter flytter alene ind i Villa Villekulla. Sammen med vennerne Tommy og Annika sætter de gang i løjerne. premiere i efterårsferien 2019.

I over 70 år har børn og barnlige sjæle nydt Astrid Lindgrens fantastiske fortællinger om Pippi Langstrømpe, der sammen med sin abe Hr. Nilsson og den prikkede hest driver gæk med de voksne. Pippi klarer sig selv, for hendes far er sørøver og ’negerkonge’ på Sydhavene og moderen er i himlen. Hun vil ikke gå i skole og i stedet står unoderne i en lang kø, når Pippi er i nærheden.

Gratis aktiviteter til "Pippi Langstrømpe"

Som altid slår vi dørene op en time før forestillingen, hvor MCH Herning Kongrescenters forhal danner ramme om et væld af gratis aktiviteter og konkurrencer.

Forestillingen er egnet til børn og voksne fra 3 år og opefter.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer