Ramasjang Julemysteriet
Ramasjang Julemysteriet

Ramasjang Julemysteriet

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 12. december 2020 kl. 16:00

 Køb billet

Børn u/12 år: kr. 110,-  
Voksne: kr. 175,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf.  9926 9999

Grundet covid-19-restriktioner er eneste adgang til MCH Herning Kongrescenter en gyldig billet, da vi ellers ikke kan garantere, at pladskravene er opfyldt.
Har du købt billet til dit barn, vil TrygtMCH-guider hjælpe med at følge dem på plads i salen. Vi opfordrer til, at du har sikret barnet betalingsmidler på forhånd, hvis der skal handles i baren inden showet, da det ikke er muligt at gå med ind.Når showet er i gang, og foyeren er tømt, vil vi gerne byde forældre indenfor, så længe vi kan opfylde pladskravene.Umiddelbart før showet slutter, lukkes forældre ud igen, så foyeren har kapacitet til at tage imod gæsterne fra salen.

 

 

 

 

 


Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige julemysterium

Tag børnene med på et tophemmeligt julemysterium, når Kristian fra DR’s Ramasjang Mysteriet tager på juledetektivjagt i MCH Herning Kongrescenter 12. december.

I det helt nye show er børnene med i opklaringsarbejdet i jagten på at fange skurken og redde julen. Kristian er mester i at finde spor, men han har brug for børnenes hjælp til at finde ud af, hvem af Ramasjangs syv skurke der har været på spil. Er det mon den gamle Reichardt Thomsen? Danse Staffan? Ronni Roligan? Hanne Riffel? Camping Vagn? Preben Pølsesnak eller Fru Pudderkvast?

Foruden et sjovt og topspændende mysterium kan børnene glæde sig til en fantastisk koncert. Sammen med et velspillende band spiller Kristian julen ind med alle de populære sange fra Ramasjang Mysteriet krydret med kendte julehits.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer