70 år i frontlinjen
70 år i frontlinjen

70 år i frontlinjen

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 29. januar 2025 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 404,- / 334,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 375,- eller Husets burger kr. 185,- og Nem Pause kr. 110,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


OPLEV DET FÆNGENDE FOREDRAG ’70 ÅR I FRONTLINJEN’ I HERNING

Glæd dig til en eksklusiv aften med de tre erfarne politimænd Bjarne Christensen, Flemming Sloth Andersen og René Dahl Andersen, når de går på scenen i MCH Herning Kongrescenter den 29. januar 2025.

TRE POLITIMÆND, FLERE TUSINDE NÆTTER PÅ VESTERBRO BLANDT KOLLEGAER OG KRIMINELLE OG ÉT FÆLLES MÅL; AT VINDE!

Grib en sjælden mulighed for at opleve Bjarne Christensen, Flemming Sloth Andersen og René Dahl Andersen på samme scene i Herning. Denne enestående aften giver dig indblik i deres sammenlagt 70 års arbejde i Københavns kriminelle underverden.
Grib denne sjældne mulighed for at opleve Bjarne Christensen, Flemming Sloth Andersen og René Dahl Andersen på samme scene i Herning. Denne enestående aften giver dig indblik i deres sammenlagt 70 års arbejde i Københavns kriminelle underverden.
De tre betjente har alle skrevet betydningsfulde bøger om deres tid i dette miljø, og de vil dele deres unikke erfaringer og oplevelser med publikum. Sammenlagt har de over 70 års erfaring fra Københavns kriminelle underverden, og det er netop disse fascinerende historier, de vil fortælle om til foredraget.

Mød betjentene bag bøgerne om Københavns underverden

Måske har du læst bøgerne, men denne aften kan du komme helt tæt på de tre betjente i Herning. Bjarne Christensen, kendt som gadegeneralen, førte an ved rydningerne af Christiania. Flemming Sloth Andersen blev synonym med 18. maj-urolighederne. Og René Dahl Andersen, politiets wonderboy, arbejdede undercover som narkotikabetjent og endte med at blive fyret på forsiden. Nu kan du møde dem alle tre og høre deres historier; deres egen og den, de deler med hinanden.

Aftenens program

De tre tidligere betjente holder hver deres inspirerende oplæg, efterfulgt af en kort pause. Herefter får publikum mulighed for at stille spørgsmål til alle tre og få indsigt i deres spændende karrierer. 

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve '70 År i Frontlinjen' i Herning. Det bliver en aften fyldt med fængende fortællinger og fascinerende indblik i politiets arbejde.