Anders Fogh Rasmussen og Søren Dahl
Anders Fogh Rasmussen og Søren Dahl

Anders Fogh Rasmussen og Søren Dahl

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 27. september 2022 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 350,-

FORLÆNG OPLVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet, kr. 275,- eller

Nem Pause, kr. 75,-

Tilkøb menu på dette link
Tilkøb Nem Pause på dette link


Anders Fogh Rasmussen og Søren Dahl


Glæd dig til et spændende talkshow med Anders Fogh Rasmussen som hovedperson og Søren Dahl som ordstyrer, når makkerparret går på scenen i MCH Herning Kongrescenter 27. september 2022.

Anders Fogh har mødt de største ledere i nyere tid – George W. Bush, Angela Merkel, Tony Blair, Barack Obama og Hillary Clinton. Nu gæster han Herning i selskab med Søren Dahl, der har inviteret en hemmelig gæst med på scenen. Hvem det er, og hvordan Fogh tackler den situation, vil tiden vise.

Anekdoter om ’Røde-Anders’

Du kender ham som tidligere formand for partiet Venstre, en principfast statsminister og generalsekretær for NATO, men vidste ud, at han som ung blev kaldt for ’Røde Anders’ og nægtede at tage sin studenterhue på, da han blev student? Eller at han måtte igennem to gange natkaffe og et foredrag om kloaksystemer med sin kommende svigerforældre, inden han overhovedet fik lov at kysse sin Anne-Mette?

Glæd dig til at høre mange flere anekdoter og komme tættere mennesket Anders Fogh Rasmussen, når Søren Dahl taler med ham i anledning af hans erindringsværk ’At træde i karakter’.