Ann E. Knudsen
Ann E. Knudsen

Ann E. Knudsen

Din hjerne skrumper, skat

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 21. maj 2024 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 324,- / 374,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre tapas-anretning kr. 205,- burger med sprøde pommes kr. 175,- og Nem Pause kr. 95,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Underholdende foredrag med Ann E. Knudsen i Herning

Nu kan du opleve opfølgeren til det populære foredrag "Værd at vide om mænd og kvinders hjerner" i MCH Herning Kongrescenter 21. maj 2024. Selvom du ikke har oplevet Ann E. Knudsen før, vil du blive meget klogere på alle slags hjerner - for hvad er det, der foregår inden i dem?

Hvorfor kan der være stor forskel på, hvordan vi opfatter samme budskab? Hvorfor husker vi noget og glemmer andet? Kan vi gøre noget for at få en langtidsholdbar hjerne? Hvorfor mener mænd, at kvinder snakker meget? Er det sandt, at mænds hjerner skrumper hurtigere end kvinders? Nogle myter om mænd og kvinder trænger til revurdering, mens andre kan nøjes med en afstøvning. Uanset hvad, så har den nyeste hjerneforskning frembragt interessante resultater, som Ann E. Knudsen stiller skarpt på, når hun indtager scenen med sit underholdende foredrag i Herning.

Skrumpehjerner, kønsforskelle og den langtidsholdbare hjerne

Med udgangspunkt i neurovidenskaben og masser af konkrete, og til tider provokerende morsomme, eksempler gør Ann E. Knudsen os klogere på alle slags hjerner. Glæd dig til en spændende, underholdende og lærerig aften. Hver gang vi bliver en smule klogere på os selv, er der meget i hverdagen – hjemme og på arbejdet – som bliver lettere at komme igennem.

Ann E. Knudsen, som er lektor i psykologi, har specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Hun har skrevet en lang række bøger, holdt massevis af foredrag og medvirker jævnligt i TV og radio som ekspert. Invitér din kæreste, ægtefælle eller kollega af modsatte køn med i MCH Herning Kongrescenter til en aften med masser af aha-oplevelser og gode grin.