Ann E. Knudsen
Ann E. Knudsen

Ann E. Knudsen

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - kliché eller fakta?

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 23. september 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 289,-

 

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 

 

 


Underholdende foredrag om forskellen på mænd og kvinder med Ann E. Knudsen

Kom til det humoristisk og oplysende foredrag ”Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - kliché eller fakta?” med Ann E. Knudsen, og bliv klogere på forskellen på mænd og kvinder og hvilken rolle, hjernen spiller i den sammenhæng. Det foregår i MCH Herning Kongrescenter 23. september 2021.

Nu skal man jo passe på med at generalisere, men er der noget om snakken? Altså de køns-stereotyper, vi alle har hørt, som for eksempel: Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

Mange vil nok mene, at de påstande minder lidt om virkeligheden. Hjernen har en del af ansvaret, og i dette morsomme og tankevækkende foredrag fortæller lektor i psykologi Ann E. Knudsen, hvordan vi med udgangspunkt i neurovidenskaben kan forklare forskellen på mænd og kvinder.

Hvordan supplerer mænd og kvinder bedst hinanden?

Forbered dig på lidt provokation, men også en god gang motion til lattermusklerne, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene mellem kvinde- og mandehjerne og med udgangspunkt i forskningen fortæller os det, vi allerede har på fornemmelsen – og mere til. Hun vil også give sit bud på, hvordan de to køn bedst supplerer hinanden og får gavn og glæde af hjerneforskellene i samspillet - både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Ann E. Knudsen, som er cand.mag. i dansk og psykologi, har specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Hun har skrevet en lang række bøger, holdt massevis af foredrag og medvirker jævnligt i TV og radio som ekspert.

Invitér din kæreste, ægtefælle eller kollega af modsatte køn med i MCH Herning Kongrescenter til en aften med masser af aha-oplevelser og gode grin.

ARRANGØR: TIKKO