Ann E. Knudsen
Ann E. Knudsen

Ann E. Knudsen

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - kliché eller fakta?

MCH Herning Kongrescenter

mandag 1. marts 2021 kl. 19:00Fra kr. 289,-

 

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 

 

 


Tikko-foredraget med Ann E. Knudsen er blevet udsat!

Foredraget med Ann E. Knudsen er flyttet til torsdag 23. september 2021 grundet Covid-19 situationen.

Alle billetkøbere bliver/er blevet kontaktet af Tikko.

_____________________________________________________

Underholdende foredrag med Ann E. Knudsen i Herning

Hvorfor skal mænd altid rydde op i garagen eller klippe hækken lige inden, gæsterne kommer? Hvorfor kan man altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal man aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Disse spørgsmål, og mange flere, stiller Ann E. Knudsen, når hun indtager scenen med sit underholdende foredrag i MCH Herning Kongrescenter 1. marts 2021.

Med udgangspunkt i neurovidenskaben og masser af konkrete, og til tider provokerende morsomme, eksempler forklarer Ann E. Knudsen forskellen på mænd og kvinder. Det bliver både underholdende og tænkevækkende, lyder det fra lektoren og foredragsholderen, der opfordrer til at invitere kæreste, ægtefælle eller kollega af modsatte køn med i byen til et godt grin.

Marsmænd og venuskvinder på scenen i Herning
Under foredraget i Herning kortlægger Ann E. Knudsen forskellene i kvinde- og mandehjerner og svarer på, hvorfor netop vores hjerner har en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid. Publikum bliver også klogere på, hvordan kvinder og mænd på bedst mulig måde kan supplere hinanden – på jobbet såvel som i familielivet.

Med en baggrund som cand.mag. i dansk og psykologi har Ann E. Knudsen specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Ann E. Knudsen har skrevet en lang række bøger, optrådt på både tv og radio og holdt massevis af foredrag om hjernens udvikling og funktion.

ARRANGØR: TIKKO