Bente Klarlund
Bente Klarlund

Bente Klarlund

Yngre med årene

MCH Herning Kongrescenter

mandag 4. oktober 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 289,-

 

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 

 

 


Inspirerende og underholdende foredrag om sundhed og livsglæde med overlæge Bente Klarlund

Hvordan får du et sundere og langt liv med mindre sygdom, mere livsglæde og flere gode år? Det kan du få svaret på, når Bente Klarlund Pedersen lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter 4. oktober 2021 med sit oplysende, tankevækkende og humoristiske foredrag ’Yngre med årene’.

Her går den anerkendte overlæge, professor og forfatter videnskabeligt til værks og leverer en samlede opskrift på det lange, sunde liv – et liv, der foruden fornuftig kost, daglig motion, nul tobak og begrænsede mængder alkohol, også handler om optimisme, pauser, ærefrygt, vin, frivillighed, søvn, samvær og meget mere.

I dette inspirerende foredrag får du den videnskabelige opskrift på, hvad du selv kan gøre for at blive yngre med årene. Bente Klarlund har nemlig en klar ambition om, at videnskabens stemme skal overdøve og trumfe den kommercielle og poppede sundhedsindustri. Du må ikke tro, at ungdom er noget, der kan købes i form af dyre kosttilskud og anti-aldringsprodukter. I stedet skal videnskaben bidrage til, at du lever godt og længe.

Mød Bente Klarlund – Danmarks førende ekspert indenfor sundhed
Bente Klarlund formår at tale i øjenhøjde til sit publikum, og hun har en helt unik evne til at vinkle indholdet i retning af dem, hun taler til. Som overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed har hun en enorm viden på sundhedsområdet, hvilket gør hende til en af Danmarks førende og mest efterspurgte eksperter indenfor sundhed. Endelig er Bente Klarlund forfatter til en række bøger – og er senest aktuel med bogen ’Yngre med årene’, der udkom i september 2020.

Foredraget kan opleves mandag 4. oktober 2021 i MCH Herning Kongrescenter.

ARRANGØR: TIKKO