DAHL PÅ HACK med Anders Agger & Anders Blichfeldt
DAHL PÅ HACK med Anders Agger & Anders Blichfeldt

DAHL PÅ HACK med Anders Agger & Anders Blichfeldt

MCH Herning Kongrescenter

søndag 3. oktober 2021 kl. 15:00

 Køb billet

Kr. 220,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 

 

 

 

 

 


Oplev radioprogrammet 'Dahl på Hack' i Herning

Vær med til en optagelse af det populære radioprogram ’Dahl på Hack’ i MCH Herning Kongrescenter 3. oktober 2021.
I ’Dahl på Hack’ sikrer den altid veloplagte vært Søren Dahl og hans spændende og aktuelle gæster en hyggelig og nærværende oplevelse.
Til denne optagelse, som finder sted i MCH Herning Kongrescenter, kan du se frem til at opleve Søren Dahl i samtale med Anders Agger og Anders Blichfeldt. Samtaler, der er fyldt med nærvær og hjerterum. Snakken kommer vidt omkring, og det hele krydres med den allerbedste musik.
’Dahl på Hack’ har base på den traditionsrige og hyggelige teatercafé Café Hack i Aarhus, men tager også rundt i Danmark for at komme tættere på sine lyttere.

Garant for den gode samtale
Programmet, som sendes hver søndag formiddag og også kan høres som podcast, bestyres af Søren Dahl, som udover at være radiovært også er pianist, kapelmester og komiker. Han er uddannet musikpædagog ved Det kongelige Danske Musikkonservatorium og har skrevet musik til en lang række teaterstykker, tv-serier og spillefilm. Udover det har han turneret med egne shows igennem en længere årrække, lige som han i en periode optrådte med De Nattergale.
Søren Dahl er mester i den gode samtale, og han elsker at møde nye mennesker og udveksle erfaringer, holdninger og livsanskuelser. Og så er han rigtig godt selskab – han er nemlig en rigtig god vært og forstår at skabe en rar atmosfære. Netop det kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 3. oktober 2021.