Dahl på Hack
Dahl på Hack

Dahl på Hack

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 18. marts 2021 kl. 19:00SHOWET ER FLYTTET TIL 3. OKTOBER 2021 

De berørte gæster har fået mail med information.

 

 

 

 

 


Oplev radioprogrammet 'Dahl på Hack' i Herning - NY DATO

Grundet Covid-19 restriktionerne er showet med Søren Dahl rykket til søndag 3. oktober 2021. Berørte gæster har fået direkte besked pr. mail

__________________________________________________________________________________________________________

Vær med til en optagelse af det populære radioprogram ’Dahl på Hack’ i MCH Herning Kongrescenter 18. marts 2021.
I ’Dahl på Hack’ sikrer den altid veloplagte vært Søren Dahl og hans spændende og aktuelle gæster en hyggelig og nærværende oplevelse.
Til denne optagelse, som finder sted i MCH Herning Kongrescenter, kan du se frem til at opleve Søren Dahl i samtale med kendte og spændende gæster. Samtaler, der er fyldt med nærvær og hjerterum. Snakken kommer vidt omkring, og det hele krydres med den allerbedste musik.
’Dahl på Hack’ har base på den traditionsrige og hyggelige teatercafé Café Hack i Aarhus, men tager også rundt i Danmark for at komme tættere på sine lyttere.

Garant for den gode samtale
Programmet, som sendes hver søndag formiddag og også kan høres som podcast, bestyres af Søren Dahl, som udover at være radiovært også er pianist, kapelmester og komiker. Han er uddannet musikpædagog ved Det kongelige Danske Musikkonservatorium og har skrevet musik til en lang række teaterstykker, tv-serier og spillefilm. Udover det har han turneret med egne shows igennem en længere årrække, lige som han i en periode optrådte med De Nattergale.
Søren Dahl er mester i den gode samtale, og han elsker at møde nye mennesker og udveksle erfaringer, holdninger og livsanskuelser. Og så er han rigtig godt selskab – han er nemlig en rigtig god vært og forstår at skabe en rar atmosfære. Netop det kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 18. marts 2021

COVID-19 INFO
Foredrag med op til 500 siddende personer.
Læs mere om, hvordan vi skaber trygge rammer til arrangementet med TrygtMCH – klik på logoet herover på siden.