Drabscheferne
Drabscheferne

Drabscheferne

Den ultimative forbrydelse - drabet

MCH Herning Kongrescenter

mandag 30. november 2020 kl. 19:00

 Køb billet

Covid-19-status

Arrangør: Tikko
Status: Udsat til 30. november 2020

Fra kr. 304,-

Billetter sælges via Tikko.dk.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

 

 

 

 

 


Covid-19-opdatering: foredraget er flyttet fra 29. april til 30. november 2020.

Som følge af den skærpede covid-19-situation er foredraget med Drabscheferne udsat til mandag 30. november 2020. Hvis du allerede har købt billet til foredraget, vil din nuværende billet være gyldig til den nye dato. Billetkøbere er naturligvis blevet kontaktet direkte med yderligere information.

Foredrag: Herning får indblik i opsigtsvækkende drabssager

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl deler detaljer om de mest spektakulære drab i Danmark i nyere tid, når de gæster MCH Herning Kongrescenter i et medrivende foredrag 30. november 2020.

Hvorfor vælger nogle mennesker at begå den ultimative forbrydelse – at dræbe? Og hvilke motiver ligger typisk bag et drab? Spørgsmål som disse bliver besvaret, når Kurt Kragh og Ove Dahl giver publikum i MCH Herning Kongrescenter et unikt indblik i politiets arbejde med grufulde drabssager.  

Amagermanden, Stewardessedrabet, Sonay-drabet. Navnene dækker over eksempler på spektakulære sager, der har fyldt avisforsiderne med opsigtsvækkende detaljer. Kurt Kragh og Ove Dahl vil dykke ned i disse landskendte drabssager og dele detaljerne om det efterforskningsarbejde, der fandt sted. Og så vil de respekterede efterforskere gøre publikum klogere på typiske drabsmotiver.

Drabscheferne i detaljen

Med henholdsvis 37 og 40 års erfaring er Kurt Kragh og Ove Dahl blandt de mest garvede efterforskere i Danmark. Begge har de opklaret nogle af de mest opsigtsvækkende drabssager og siddet ansigt til ansigt med de værste forbrydere.

Mens Kurt Kragh har bestredet stillingen som kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet som efterforskningsleder, har Ove Dahl været drabschef ved Københavns Politi. Sammen har de optrådt på tv i blandt andet Kanal 5-programmet ’Profil af en morder’, og så har de samarbejdet om udgivelserne af flere bestsellere.

Der er således lagt op til en spændende aften i selskab med to af Danmarks mest erfarne drabsefterforskere.

Foredraget kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 30. november 2020.

ARRANGØR: TIKKO

Foto: Les Kaner

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer