Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen

Emil Midé Erichsen

Mit arktiske eventyr

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 2. februar 2023 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 294,-


Beha-familien vandt danskernes hjerter, da de satte ’kurs mod fjerne kyster’ og inviterede os med ombord på båden Havana. Nu kan du glæde dig til et nyt (koldere) eventyr med Mikkel Beha Erichsens ældste søn Emil Midé Erichsen, når han gæster MCH Herning Kongrescenter med et helt nyt foredrag. Denne gang bytter Emil ækvator ud med nordlige breddegrader, og tager dig med på et arktiske eventyr.


Den svalende brise over dækket på Havanna er erstattet med ski og temperaturer på minus 30-35 grader. På sædvanlig medrivende og inspirerende vis fortæller Emil om sit eventyr til jordens nordligste punkt, der er blevet til en fortælling om at tage på eventyr som brødre, om ægte følelser og svære valg. Og om at være mand, far og eventyrer i 2022.

I foråret 2021 begynder Emil at planlægge en tur mod nord sammen med sin Siriuspatrulje-ven Christian Liebergreen. Brødrene Alfred og Theis melder sig klar til eventyr, og træningen starter op et lille år før afrejse. Drømmen er simpel, men vejen er lang. I april 2022 vil de fire drenge stå på toppen af verden - på klodens nordligste punkt, Nordpolen. Drengene skal i form, og lære alt hvad det kræver at overleve i Arktis. For selv de mindste fejl i den utilgivelige kulde kan slutte ekspeditionen og i værste fald være livsfarlige. Den lange forberedelse er fysisk, men også mental, og da han undervejs i forberedelserne bliver far for anden gang, melder spørgsmålet sig; Hvorfor overhovedet tage på eventyr?

I dette nye foredrag med Emil Midé Erichsen kommer tilhørerne med på en tur mod de nordligste breddegrader. Corona og krigen i Ukraine giver udfordringer og planerne må ændres i sidste øjeblik, men rejsen ind i nogle af livets store spørgsmål bliver kun styrket af bumpene på vejen.
Og bliver en påmindelse om, hvor vigtigt det er at tage stilling og tage livet i egne hænder.