Eske Willerslev
Eske Willerslev

Eske Willerslev

På rejse gennem fortidens DNA-mysterier

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 21. september 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 329,- 

Billetter sælges via Tikko.dk

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen

Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk

 

 

 

 


Foredrag: Eske Willerslev indvier Herning i fortidens DNA-mysterier

Hvorfor uddøde mammutterne? Hvem var de første folk i Amerika? Og hvor stammer vi egentlig fra? Spørgsmål som disse bliver nuanceret gennem underholdende anekdoter, røverhistorier og fascinerende videnskab, når DNA-forsker og hyppig Mads & Monopolet-gæst Eske Willerslev holder foredrag i Herning om fortidens DNA-mysterier.

I foredraget vil Eske Willerslev på underholdende vis præsentere sin revolutionerende forskning og de resultater, som har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland.

Eventyreren Eske
Eske Willerslevs CV er både langt og imponerende. Først og fremmest er han en verdensberømt DNA-forsker og professor og Director for Københavns Universitets Centre of Excellence GeoGenetics. Derudover er Eske Willerslev medlem af Eventyrernes Klub og har ledt en række ekspeditioner – herunder ekspeditioner til Sibirien og Grønland. Den 48-årige eventyrer er desuden modtager af en lang række priser for sin bemærkelsesværdige evne til at formidle forskning og sætte videnskaben på den offentlige dagsorden.

I sin jagt efter banebrydende bevismateriale til sin forskning af menneskets ukendte fortid er Eske Willerslev blandt andet blevet optaget i en indianerstamme, har stirret døden i øjnene som pelsjæger i Sibirien og ledt efter gener i det, der angiveligt skulle være et rumvæsen.

Nok har Eske Willerslev udforsket det meste af verden, men også i Danmark har han slået sit navn fast og har ofte medvirket som ekspert i det populære radioprogram Mads & Monopolet.

Det midtjyske publikum kan således se frem til at læne sig tilbage, slå ørerne ud og lade sig rive med af fascinerende historier, når Eske Willerslev holder foredrag i MCH Herning Kongrescenter 21. september 2021.

Arrangør: TIKKO