Ghita Nørby
Ghita Nørby

Ghita Nørby

- i samtale med Søren Dahl

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 7. maj 2020 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 329,-

 

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 

 

 


Ghita Nørby - dansk skuespils førstedame kommer til Herning

Oplev en af Danmarks mest elskede og anerkendte skuespillerinder i åbenhjertig samtale med Søren Dahl i MCH Herning Kongrescenter 7. maj 2020. Samtalen vil løbende blive afbrudt af smukke musikalske tænkepauser, når Lars Hannibal spiller akustiske numre på guitar.

Glæd dig til en fantastisk aften i Herning, når Søren Dahl inviterer dansk skuespils førstedame til en ærlig og nærværende samtale om en utrolig karriere, de største roller, livets op-og nedture og om at være folkeeje. Historierne og anekdoterne krydres med smukke, musikalske indslag fra Lars Hannibal på guitar.

En beundringsværdig karriere
Det er umuligt på få linjer at fremhæve Ghita Nørbys største film- og teaterroller gennem tiden. Det kræver sider. Han, hun, Dirch og Dario, Baronessen fra Benzintanken, Peters baby, Dansen med Regitze, Rejseholdet og selvfølgelig Matador er blot en brøkdel af de mange film- og TV-produktioner, som Ghita Nørby spiller en bærende rolle i. Dertil kommer en 60 år lang beundringsværdig teaterkarriere, herunder utallige store roller på Det Kongelige Teater, hvor Ghita startede som elev i 1954.

Ghita Nørby har modtaget en lang række priser for sit unikke talent og fascinerende karriere, herunder den fornemme Æres-Robert, som hun fik overrakt i 2013.

Nu har du muligheden for at komme helt tæt på den folkekære skuespiller, når hun i samtale med Søren Dahl åbner op for historierne og anekdoterne fra et bemærkelsesværdig liv og en fantastisk karriere.

Ghita Nørby helt tæt på i samtale med Søren Dahl - kendt fra Dahl på Hack
På scenen vil du opleve Ghita Nørby i samtale med Søren Dahl. Søren Dahl er kendt for det legendariske radioprogram Café Hack - nu Dahl på Hack, hvor han hver uge inviterer spændende og aktuelle danskere ind til en nærværende samtale om karrieren, livet og meget mere.

Søren Dahl har en sjælden evne til at få sine gæster til at åbne op og skabe intime, autentiske samtaler - så vi er både glade og stolte over at kunne byde velkommen til en helt unik aften i selskab med vor tids største skuespillerinde Ghita Nørby - helt tæt på!

Foredraget med Ghita Nørby kan opleves i MCH Hernig Kongrescenter 7. maj 2020.


ARRANGØR: TIKKO

Fotokredit: Ole Haupt

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer