Linses Talkshow
Linses Talkshow

Linses Talkshow

10 år med et kamera i rumpen

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 22. september 2022 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 310,-

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet, kr. 275,- eller Nem Pause, kr. 75,-

Tilkøb menu på dette link

Tilkøb af 'Nem Pause' på dette link.


Linse fejrer 10-års jubilæum med talkshow i Herning

Med undertitlen ’10 år med et kamera i rumpen’ inviteres du inden for i MCH Herning Kongrescenter 22. september til en særudgave af Linses Talkshow.

Linse Kessler, som ud over at være talkshow-vært og tv-personlighed også kan skrive model, forretningskvinde og skuespiller på CV’et, har meget på hjerte og meget at dele ud af fra sin lange reality-karriere.

I 2011 havde TV3 premiere på seer-succesen ’Familien fra Bryggen’, hvor man følger Linse og hendes familie i deres hverdag på Islands Brygge på Amager i København.  Siden er det blevet til hele 19 sæsoner af programmet og en masse uforglemmelige øjeblikke. I 2021 havde Linse derfor 10-års jubilæum som reality-stjerne, og det bliver nu fejret med et brag af ’Linses Talkshow’.

Du kan forvente alt det bedste og velkendte fra ’Linses Talkshow’, som er så populært, at det nu også findes som podcast. Men Linse vil også fortælle historien bag de bedste oplevelser igennem de 10 begivenhedsrige år, og aftenens hovedperson vil selvfølgelig vise de bedste klip fra årene, der er gået.

Aftenen i MCH Herning Kongrescenter vil derudover byde på masser af overraskelser, konkurrencer, mulighed for at du kan stille spørgsmål – og meget mere. Og showet får besøg af en helt særlig herre, nemlig Rivold, som har ført kameraet – den linse, der har fanget Linse – igennem alle årene. Han har en god portion herlige oplevelser i bagagen, som han vil dele med talkshowets gæster.  

Linse vil også tale om andre emner end sine erfaringer med at blive fulgt af et kamera. Blandt andet om et af de emner, der ligger hendes hjerte nærmest, nemlig tilliden til sig selv, og om vigtigheden af at bygge op, og ikke pille ned.

Begynd allerede nu at varme lattermusklerne op, for du får brug for dem til denne aften, der både bliver sjov og seriøs.

 

ADVARSEL: Der kan forekomme sprøde tøjskift undervejs i forestillingen.