LitteraTOUR
LitteraTOUR

LitteraTOUR

Oplev Hella Joof, Anders Agger, Mingo og Anne-Grethe Bjarup Riis

MCH Herning Kongrescenter

mandag 2. november 2020 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 110,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 


Mød Hella Joof, Anne-Grethe Bjarup Riis, Anders Agger og Mingo Nørager i Herning

Oplev nogle af Danmarks mest populære og højaktuelle forfattere til en inspirerende aften i MCH Herning Kongrescenter 2. november 2020.

Med udgangspunkt i deres aktuelle bogudgivelser deler de ud af de personlige og almenmenneskelige erfaringer, som ligger til grund for deres nyudgivne bøger. De kommer omkring mange både sjove, interessante og alvorlige temaer, som de fleste af os har erfaringer med.

Glæd dig til en aften i særdeles godt selskab – og med de væsentligste livstemaer i fokus. Alt sammen krydret med varme, humor, kærlighed og ærlighed.

Forfatterne, du kan glæde dig til at møde på deres LitteraTOUR i MCH Herning Kongrescenter, er: 

Anders Agger og Mingo Nørager

Du er formentlig bekendt med DR-journalisten Anders Aggers behagelige stemme og særlige evne til at komme tæt på mennesker fra dokumentarer om ”Heavy Agger”, et hospice i Vestjylland, Herlufsholm og Kongehuset. De seneste år har den prisbelønnede Anders Agger primært produceret ”Indefra” og sommerserien ”Anne og Anders”. Han er nu også aktuel med bogen ”Kærlighed”, som er hans forfatterdebut.

Sammen med den Herning-baserede fotograf Mingo Nørager, som har 30 års erfaring som mode-, portræt- og kunstfotograf, har Anders Agger rejst land og rige rundt for at undersøge, hvorfor en sitrende muskel i brystkassen igen og igen slår benene væk under os. Resultatet af interviews med kendte og mindre kendte danskere er en mosaik af stærke fortællinger i kærlighedens navn.

Hella Joof

Hella Joof er kendt og elsket som varm og humoristisk skuespiller og filminstruktør. Senest er hun sprunget ud som forfatter, og hun er aktuel med bogen ”Tvilling Yndling Grævling – en selv(hjælps)biografi”, hvor hun for første gang fortæller sin samlede historie. Bogen er en gribende, morsom, ærlig og skarp beretning om, hvem Hella Joof er, hvad hun er rundet af, og hvordan hun håndterer livet. Med forfatterens egne ord:

”Her kan du blandt andet læse om, hvordan man ikke skal gøre, og hvad man skal prøve at undgå at rode sig ud i inden for parforhold, familie, økonomi, selvbedrag, sex og kroppen generelt. Og jeg ved, hvad jeg taler om …”

Hella Joof har desuden skrevet børnebøger samt bestsellerne ”Papmaché-reglen” (2016) og ”Dage med mildhed, modgang og mirakler” (2018).

Anne-Grethe Bjarup Riis

Den Herning-fødte skuespiller og forfatter Anne-Grethe Bjarup Riis, som er kendt fra en lang række danske film og serier, er aktuel med bogen ”I Guds rige”, som er en rystende og rørende fortælling om forhold mellem mennesker og om at søge ned i barndommens mørke fortrængninger og møde sig selv. Romanen, som er skrevet med udgangspunkt i hendes oplevelse af sønnens cancerforløb, er en beretning om liv og død, om skyld og svigt og om at bevare håbet.

Alle forfatterne ser frem til at møde dig til en aften om alt det vigtige, når deres fælles forfatterturné gør stop i Herning. 

Der vil være mulighed for køb af signerede bøger.

Arrangør: TIKKO i samarbejde med Politikens Forlag

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer