Mikkel Beha
Mikkel Beha

Mikkel Beha

Oplev Mikkel Beha

MCH Herning Kongrescenter

mandag 12. november 2018 kl. 19:00

 Køb billet

Pris 269,-

Billetter sælges via Tikko.dk.

Fri placering i salen

 

 

 


Eventyrligt foredrag med Mikkel Beha

Nu er der igen mulighed for at møde Mikkel Beha, når den populære tv-vært, familiefar og sejler lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter.

Mange danskere var med, da Mikkel Beha og familien satte kurs mod fjerne kyster på en tre år lang sørejse jorden rundt - i hvert fald fra sofaen. Nu er der igen mulighed for at møde ham live, når han holder foredrag i MCH Herning Kongrescenter d. 12. november 2018.

Tag med på en eventyrlig og berigende rejse, når Mikkel Beha deler ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - blandt andet på familiens båd Havana. Han fortæller engageret om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og om glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om de valg, der er nødvendige at træffe for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Aftenen igennem viser han billeder fra et langt liv på verdenshavene og nye klip og fotos fra tv-serien "Kurs Mod Fjerne Kyster". Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv.

Mikkel Beha vil også fortælle om familiens fremtidige planer og nyeste eventyr. De er nemlig i gang med forberedelserne til en tur til det kolde nord, og første del af turen vil være overstået, når han holder foredrag i Herning.

- Turen går derop, fordi vi ikke har været sejlende deroppe før, og vi tænkte, at vi skulle prøve noget nyt. Nu har vi jo prøvet de små laguner og sejlet langs palmekysterne, siger Mikkel Beha til TV 2.

Da skibet Havana ikke kan klare turen nordpå, har de købt et svensk søredningsskib ved navn Wallenberg, som tidligere har sejlet i arktiske farvande. 

Spørg og mød Mikkel Beha

Vi har aftalt med Mikkel, at vi også sætter god tid af til spørgsmål fra salen. Så hvis du længe har gået med et spørgsmål omkring Havana, familien eller om hvordan det har været at have hele familien Danmark med på turen jorden rundt - ja, så har du altså muligheden på denne helt særlige foredragsaften. Mikkel plejer også at blive efter sine foredrag, så du får også mulighed for at få signeret en bog, taget et selfie eller bare hilse på.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer