Mikkel Beha
Mikkel Beha

Mikkel Beha

Oplev Mikkel Beha

MCH Herning Kongrescenter

mandag 12. november 2018 kl. 19:00

 Køb billet

Pris 269,-

Billetter sælges via Tikko.dk.

Fri placering i salen

 

 

 


Mikkel gør status efter Havanas 3-årige jordomrejse - fortæller om sine største oplevelser og har nye billeder og filmklip med. Og så løfter han også sløret for familiens fremtidige planer og næste eventyr i det kolde nord.

Tag med på en eventyrlig og berigende rejse, når Mikkel Beha deler ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - bl.a. på familiens båd Havana. Han fortæller på denne aften engageret om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om de valg, det er nødvendigt at tage for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Mikkel viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og nye klip og fotos fra tv-serien Kurs Mod Fjerne Kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv…

Spørg og mød Mikkel

Vi har aftalt med Mikkel, at vi også sætter god tid af til spørgsmål fra salen. Så hvis du længe har gået med et spørgsmål omkring Havana, familien eller om hvordan det har været at have hele familien Danmark med på turen jorden rundt - ja, så har du altså muligheden på denne helt særlige foredragsaften. Mikkel plejer også at blive efter sine foredrag, så du får også mulighed for at få signeret en bog, taget et selfie eller bare hilse på :-)

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer