Mikkel Beha
Mikkel Beha

Mikkel Beha

Fortællinger fra en verden i forandring

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 19. november 2024 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 324,-

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Nem Pause, kr. 75,-.


Mikkel Beha gæster Herning med fængende foredrag om klodens udvikling

Tv-vært og globetrotter Mikkel Beha har rejst mere end de fleste. Hans livslange række af rejser begyndte, da hans far, Troels Kløvedal, og hans hippievenner drog ud i verden med træskibet Nordkaperen i 1960’erne.

Siden barndommen er Mikkel Beha og hans egen familie kommet vidt omkring – fra Polynesiens øde egne over Svalbard og isbjergene til dybt ind i Borneos truede regnskove. 

I det helt nye fascinerende foredrag ’Fortællinger fra en verden i forandring’ kan du komme med Mikkel Beha ud på hele hans livsrejse. For at give publikum en fornemmelse af at være med på rejsen medbringer Mikkel Beha en skattekiste af billeder, film og lydklip, der aldrig før har været vist. Optagelserne stammer fra både Troels Kløvedals rejser og familiens egne togter.

Optagelserne tager dig tæt på Indonesiens vilde dyreliv, storbyens slum, isolerede stammefolk og med ud på dybt vand, hvor bølgerne går højt. Du kommer med både under og over overfladen på vores smukke, men også hårdt prøvede planet. 

Jordkloden forandrer sig

Mikkel Beha har på sine mange rejser set med egne øjne, at kloden er under forandring. Bare i hans levetid er jordens indbyggertal fordoblet, og klimaforandringerne er slået meget hurtigere og voldsommere igennem, end nogen havde turdet forudse. Han har set, hvordan nogle af de farvestrålende koralrev, han dykkede ved som barn, nu ligger golde og øde hen. Han har oplevet, hvordan regnskovene fældes, stormene bliver voldsommere, og at næsten halvdelen af isen i Arktis er forsvundet i hans levetid. Men for Mikkel Beha er det vigtigt ikke at opgive håbet og troen på, at vi nok skal lykkes med at aflevere vores vidunderlige verden i nogenlunde stand til de kommende generationer.

Kom med på Mikkel Behas medrivende rejse ud i vores smukke verden, når han gæster MCH Herning Kongrescenter.